joi, 1 noiembrie 2012

Scandalul Lady Gaga vs Die Antwoord parodiat pe net

Trupa Die Antwoord a lansat în urmă cu ceva timp un nou videoclip, “Fatty Boom Boom” în care  rolul principal este jucat de o copie a cântăreţei Lady Gaga, clip ce a dus la un scandal intens disputat în mediul online.  
Gaga nu a fost încântată de felul în care a fost prezentată în clipul sudafricanilor  şi i-a atacat pe cei de la Die Antwoord pe Twitter. Ea a făcut referire la piesa lor I Fink U Freeky: “Vă credeţi freaky, dar nu aveţi un hit. Am vândut sute de mii de bilete în Africa de Sud”.

 Răspunsul celor de la Die Antword nu a întîrziat să apară:“Lady… chiar dacă eşi mai cunoscută decât noi…tot suntem mai cool decât tine…şi în plus nu avem gândaci în zonele private… haha!

Amuzaţi de acest scandal, cei de la ZA NEWS, un site care parodiază cu ajutorul unor păpuşi evenimentele mondene şi politice din întreaga lume, a creat un interviu cu Lady Gaga în timpul căruia aceasta îl naşte pe Ninja, componentul trupei Die Antword. Sudafricanii au postat acest clip pe paginaoficială de Facebook a trupei.