marți, 13 noiembrie 2012

Noutati despre Dragos Chircu, de la “Vocea Romaniei”: look nou, single nou si lucreaza cu Chris Mayer

Dragos Chircu, finalistul de la “Vocea Romaniei” s-a transformat radical odata cu noul single, “Without you” pe care il lanseaza impreuna cu Chris Mayer .




Dupa colaborarea de succes cu Connect-R pentru “Still” si “4 the love of music”, Chris Mayer ne surprinde cu o combinatie de rock si dance, alaturi de una din cele mai bune voci masculine ale momentului, Dragos Chircu. Acesta a avut in ultimul an colaborari cu nume sonore ale muzicii romanesti. printre care Loredana si Vali Barbulescu.

 “Lucrurile bune nu se intampla intotdeauna cand vrei, ci cand trebuie. Asa este si colaborarea noastra care are la baza pasiunea pentru muzica. Amandoi suntem perfectionisti si ne dorim foarte mult ca produsul finit sa fie de calitate”, a declarat Dragos.

  Cei doi planuiesc de multa vreme o colaborare, insa nu au putut sa o realizeze pana acum din lipsa de timp: Chris lucra cu J.Yolo la “Back to life”, iar Dragos era implicat in concursul “Vocea Romaniei”.

  “Il cunosc pe Dragos de cand a castigat concursul Mamaia! Mi-a placut intotdeauna vocea lui si de mult vorbim despre o colaborare, dar din cauza programelor diferite nu am reusit sa o concretizam pana acum. Cred ca iesit ceva foarte frumos care sper ca va fi si pe placul publicului!”,  spune Chris Mayer.