miercuri, 14 noiembrie 2012

Miley Cyrus a dezvaluit amanunte interesante despre pregatirile de nunta

Miley Cyrus este presata de jurnalisti sa dea detalii despre nunta ei cu Lim, care probabil va avea loc anul viitor.




Pentru ca metodele clasite nu au dat raode si pentru ca vedeta “se lasa greu”, jurnalistii britanici au apelat la un truc pentru a afla informatiile mult dorite.

Cu ajutorul fetitelor britanice Sophia Grace si Rosie, realizatoarea emisiunii Ellen DeGeneres  a reusit sa afle cum va arata rochia lui Miley.

Ellen DeGeneres  le-a dedicat o rubrica micutelor care au facut senzatie pe internet, numita "Tea Time". In fiecare editie in care copilele vin din Marea Britanie in SUA, ele organizeaza rubrica si invita diferite vedete carora le adreseaza intrebari amuzante.
Cele doua nu au ezitat sa ii puna lui Miley Cyrus tot felul de relatii legate de nunta: "Cum va arata rochia ta de mireasa?", au intrebat-o dupa ce i-au admirat inelul de logodna.
Cred ca va semana destul de mult cu ce purtati voi. Nu va fi colorata, voi alege albul, dar va fi, in mod sigur, pufoasa, umflata, de printesa. Va fi stramta pe talie si <<de printesa>> in partea de jos", a spus Cyrus. Cantareata a mai dezvaluit ca auriul este culoarea ei preferata si ca este incantata de inelul de logodna pe care l-a primit.