miercuri, 7 noiembrie 2012

Jenifer Lopez " Servitoarea germana minte ! Nu am facuto sa fie concediata ! "

Jenifer Lopez  declarat urmatoarele " Servitoarea germana minte ! Nu am facuto sa fie concediata !" catre o servitoare germana care pretinde ca a fost concediata din cauza ca ia cerut un autograf in timpul in care ia era la locul de munca . 
J. Lo este supărată pe o poveste care are originea dintr-un hotel german ... în care menajera spune că a încercat să se apropie de asistenți cantareței in timp ce acestea au fost sejurului lor la un hotel de lux german luna trecuta si a cerut semnătura lui Jennifer.Servitoare susține cântăreața sa plâns de management și ea a fost concediat ziua urmatoare.

Acum, Jenifer Lopez a rasupuns ... spunând, "Hai să fim seriosi  cine mă cunoaste mai bine asta .. nu a fost nimeni dat afara dic cauza mea peste un autograf."

Surse apropiate lui Jenifer Lopez spun ... A fost un incident care implică o servitoare, dar nu implică un autograf. Ne-a spus menajera a "dat buzna" în camera neanunțat ... și securitate cântărețeii imediat dato afara din camera pantru  grija si siguranța cântăreței.

Neau spus ca managementul hotelului au contactat stufful lui Jenifer si iau asigurat ca nimeni nu a fost concediat. Dar compania care se ocupa de curatenia si menajul hotelului au spus ca camerista de care este vorba a fost mutata la un alt hotel

Un reprezentant pentru J. Lo spune ... "Jennifer întotdeauna iese din modul ei de a se întâlni și saluta fanii după cele mai recent 2 twituri ,și se stie despre J.Lo ca se opreste de fiecare data in spatele scenei si in fata hotelului de a semna autografe și  sa salute personalul hotelului."