luni, 13 decembrie 2010

Ellie White intr-o relatie serioasa cu succesul

Elena, a.k.a. Ellie White, este unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale scenei muzicii dance a momentului. Cu un nume care exprima antiteza dintre alb si negru, dintre ingenuu si provocator, Elena are in acest sfarsit de an primul sau hit solo pe frecventele celor mai mari radiouri din tara. Insusi titlul acestuia, 'Nu te mai caut', ne sugereaza faptul ca Elena a gasit deja calea spre succes si stie foarte bine ce isi doreste in continuare.


Cele doua piese care au prefatat lansarea acestui single au fost o adevarata provocare pentru iubitorii muzicii de club, urmatorul hit fiind astfel asteptat cu mare interes. 'Nu te mai caut' poarta semnatura Play & Win, succes de top international la randul lor dar si producatori ai multor artisti cunoscuti. Melodia a intrat deja in heavy rotation pe radiourile din tara, confirmand inca o data faptul ca numele Elenei este sinonim cu hit-ul.

La inceputul saptamanii, la Buftea, s-a filmat videoclipul piesei, in regia lui Dragos Buliga. Acesta este unul de imagine, reflectand schimbarile prin care Elena a trecut de-a lungul timpului, punandu-i astfel in lumina adevarata personalitate. Chimia echipei formate din Dragos si Elena este una cu adevarat speciala, clipul filmandu-se foarte repede iar rezultatul fiind unul pe cat de creativ, pe atat de sugestiv.
Pentru a ascult piesa dati click aici