miercuri, 8 decembrie 2010

Miss Mary canta "You Don't Love Me"

Miss Mary, pustoaica de numai 14 ani care a uimit intreaga industrie muzicala autohtona cu vocea sa puternica, atitudinea avangardista si fresh adoptata cat si aparitia scenica de exceptie revine cu o versiune unplugged a primului sau single "You Don't Love Me".



Inregistrat in studio cu o chitara ca singur acompaniament, inregistrarea ce o prezinta pe Miss Mary interpretand single-ul de debut "You Don't Love Me" a facut deja furori printre oamenii importanti de radio, tv & online selectionati pentru o vizionare in premiera. Astfel, atat echipa Miss Mary cat si casa sa de discuri, Red Clover isi exprima increderea ca inregistrarea va avea succes instant fiind un produs la care artistii romani apeleaza rar, spre deosebire de cei internationali si de o calitate audio de exceptie ce pune in valoare tehnica vocala avansata a solistei.

Asemanata de catre presa & fani ca timbru vocal cu Christina Aguilera, pustoaica s-a lansat pe piata muzicala romaneasca cu o piesa atipica, pop-rock, in afara trendului ce a prins imediat la tineri. "You Don't Love Me", compusa de P&P Production - Phelipe si Solo, versuri semnate de Ana-Maria Caciula surprinde prin interpretarea exceptionala.
Perntru a asculta cum canta Miss Pary dati click aici