marți, 7 decembrie 2010

Primul single Chi Pah si Konstantin: "The world in my eyes"

Chi Pah si dj Konstantin au lansat primul single intitulat "The world in my eyes". Lansarea a avut loc sambata 4 decembrie, intr-un club din capitala. Piesa a primit un feedback pozitiv din partea publicului iar doritorii o pot downloada gratuit de pe internet.



In cadrul show-ului de sambata seara, Chi Pah si Konstantin l-ai avut invitat pe Silviu, care a facut senzatie cu tuba, un instrument care nu este folosit de obicei in piesele house.

"Piesa "The world in my eyes" va beneficia in curand si de un videoclip. Deocamdata lucram la idee si cautam oameni cu care sa intregim echipa. Vrem sa facem ceva diferit si speram sa va placa" declara Chi Pah.

Pe numele sau real Ciprian Marcu, Chi Pah este cunoscut publicului din diversele sale colaborari ca si percutionist cu Alexandra Ungureanu, Sasha Lopez, Claudia (Sexxy) sau Paul Panait.

Konstantin pe numele sau real Radu Constantin Cernautean este dj la Kiss Fm, producator muzical, dar si component al trupei Crush. Deasemenea el a fondat proiectul Stereosonic. L-a cunoscut pe Chi Pah la inceputul anului 2009, cand au devenit colegi in proiectul Crush si Alexandra Ungureanu.
pentru a asculta piesa click aici