joi, 8 noiembrie 2012

All IN 1 au semnat piese in Rusia !

Baietii din trupa All IN 1 de la Comercial Music Productions au semnat cateva piese in Rusia, , Ucraina, Belarus, Moldova, Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadjikistan, Kârgâzstan, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Abhazia, Lituania, Letonia și Estonia.


Cristian Daniel (CDj), G-PoinT si Lil Smiley din trupa All IN 1, au semnat cateva din piesele lor in Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova, Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadjikistan, Kârgâzstan, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Abhazia, Lituania, Letonia și Estonia la United Music.

United Music este cea mai mare companie de licentiere muzicii digitale, care are ca activitate principala de distribuția digitală de conținut audio și producerea de proiecte muzicale. United Music a fost fondata in anul 2005 si  promovează muzică numai de înaltă calitate, promovând pe internet, precum și în cadrul pieței de telefonie mobilă, radio și televiziune. Colaborează cu casele de discuri majore de pe tot globul, editori de muzică, artiști și titularii drepturilor de autor.

Cei de la All IN 1 și-au semnat cateva piese precum: "Fall In Love","I Love You","Fu*kin Music" si "SuperSonic Race"

Pentru a vedea lista cu toate piesele semnate la United Music intrati pe siteul lor oficial: http://united-music.ru/