joi, 8 noiembrie 2012

Nwanda a lansat clipul piesei “Vraji”

Nwanda a lansat în această seară videoclipul piesei “Vraji”, în colaborare cu Deliric. Clipul a avut premiera pe Music Channel in cadrul emisiunii “Like Hip Hop” si, simultan, online, pe site-ul sau oficial (Nwanda.ro) si pe canalul de YouTube al label-ului Facem Records
Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in casa Dianei 4, fiind regizat de BlackMoon – cel care a realizat si clipul COMA – “Un semn”.

 Nwanda: “Vraji este rezultatul unui efort comun si al inspiratiei fiecarui om implicat in acest proiect. Practic, fiecare a venit si a adaugat cate o caramida peste ceea ce pusese cel de dinainte. Dupa ce a auzit piesa, Deliric a venit cu refrenul perfect, Black Moon a scris scenariul, iar ceilalti au avut grija sa creeze o atmosfera de film, care sa transmita prin imagine acea stare pe care ti-o da melodia atunci cand o asculti.” Deliric: “Ma bucur ca in sfarsit vom avea parte de un album Nwanda. Am pornit impreuna la drum in ’97 si de atunci il asteptam cu totii. Piesa “Vraji” creeaza atmosfera perfecta pentru un album profund introspectiv.

Melodia “Vraji” a fost produsa de SEZ, fiind al doilea single de pe “Balanta” – albumul de debut Nwanda, care se va lansa saptamana viitoare, pe 15 noiembrie, pe www.nwanda.ro . Materialul a fost inregistrat in studiourile Chill Brothers, in perioada 2011-2012, si contine colaborari atat cu colegii sai de la Facem Records, cat si cu alti artisti. Pentru tracklist si mai multe informatii legate de album, puteti urmari pagina de Facebook a artistului, unde va oferi in fiecare zi noi detalii: facebook.com/NwandaFacemRecords

 “Balanta” este albumul de debut al lui Nwanda si va fi disponibil din 15 noiembrie 2012 – in prima faza in mediul online (pe site-ul oficial al artistului: Nwanda.ro), urmand ca ulterior sa fie anuntat si concertul de lansare.