luni, 26 noiembrie 2012

Selena Gomez, in depresie? Vedeta apeleaza la sprijinul mamei sale

Selena Gomez poate sa conteze intotdeauna pe sprijinul mamei sale.




Cantareata trece printr-o perioada destul de dificila din cauza situatiei destul de neclare cu Justin Bieber. Vedeta petrece tot mai mult timp alaturi de mama sa si arata tot mai abatuta si deprimata.   Cele doua au fost vazute duminca in fata unei clinici din Encino, California, impreuna cu cei doi caini ai lor. Selena a stat mai tot timpul cu ochii in pamant si nu a comunicat deloc cu presa. Tanara arata ca nu este in forma sa maxima iar tinuta usor neglijenta nu o ajuta deloc.
In continuare lucrurile nu sunt lamurite intre Selena si Justin Bieber.  Cuplul s-a despartit la inceputul acestei luni, dar pe 16 noiembrie au fost impreuna la un restaurant japonez, dar lucrurile nu s-au terminat deloc bine pentru Justin care a ajuns sa o astepte pe Selena in fata casei acesteia. Cei doi au iesit din nou impreuna pe 18 noiembrie, la petrecerea de dupa premiile American Music Awards de la Bootsy Bellows din West Hollywood unde au fost vazuti tinandu-se de mana.

Oricum lucrurile par inca nelamurite intre cei doi ,mai ales ca int-un interviu recent pentru revista canadiana “Macleans”, Justin a marturisit ca intentioneaza sa isi lucreze corpul ca sa arate cat mai bine pentru fete: "Am inceput sa merg regulat la sala, vreau sa fac masa musculara mare, incerc sa fiu sexy pentru domnisoare".