luni, 26 noiembrie 2012

Justin Bieber a luat-o pe urmele ‘divelor’ si isi face poze cu telefonul in oglinda. Vezi ce a aratat

In ultima perioada Justin Bieber isi doreaste sa atraga tot mai mult atentia asupra sa. Dupa ce si-a “impodobit” trupul cu nenularate tatuaje, acum s-a apucat serios si de sala.




Cantaretul isi lucreaza din greu muschii la sala si vrea ca toata lumea sa stie asta. Artistul s-a fotografiat in oglinda, cu telefonul, si a postat poza pe contul sau de Twitter. Justin a renuntat la camasa si s-a fotografiat imbracat numai intr-o pereche de pantalani cu turul foarte lasat si descheiati pe deasupra, in asa fel incat sa lase la vedere lenjeria intima rosie.  "Inapoi la sala", a scris Bieber pe reteaua de socializare, semn ca pana acum a cam neglijat sportul, ocupat cu turneele si cu relatia sa cu Selena Gomez
Dupa ce a spus ca nu stie exact ce se petrece in viata lui amoroasa, Justin a declarat pentru revista canadiana “Macleans” ca intentioneaza sa isi lucreze corpul ca sa arate cat mai bine pentru fete: "Am inceput sa merg regulat la sala, vreau sa fac masa musculara mare, incerc sa fiu sexy pentru domnisoare". Sa fie despartierea de Selena Gomez definitiva?