miercuri, 28 noiembrie 2012

Justin Bieber a fost bătut crunt

Da, este cât se poate de adevărat, Justin Bieber a fost bătut cu sălbăticie de un celebru personaj din lumea showbiz-ului american.




Chiar dacă unii dintre voi s-au bucurat la citirea titlului şi au sărbătorit preţ de o secundă pe ritm de Gangnam Style,  va trebui să vă dezamăgesc, nu de alta, dar Bieber este cât se poate de sănătos şi nu are nicio zgârietură. Bătaia soră cu moartea pe care şi-a luat-o canadianul este de domeniul desenelor animate. Seth MacFarlane, creatorul serialului  Family Guy, a ajuns la cel de-al 11 sezon, iar inspiraţia nu pare să-l părăsească. În cel mai nou episod al show-lui va apărea şi copilul minune al muzicii, Justin Bieber, dar care o  încasează bine de tot de la Peter Griffin.

Noul episod Family Guy se numeşte “Lois Comes Out of Her Shell” şi o are în prim plan pe Lois, soţia lui Peter, care se comportă ca o adolescentă puberă îndrăgostită de Bieber. Peter o acuză pe Lois că îl  înşală cu Justin Bieber, motiv pentru care îl bate pe cântăreţul canadian până când acesta cade la pământ plin de vânătăi.