marți, 18 decembrie 2012

Nostradamus a prezis că sfârşitul lumii vine de la PSY

Potrivit predicţiilor Maya, sfârşitul lumii vine pe data de 21 decembrie 2012, iar unul din citatele celebrului Nostradamus îl transformă pe PSY într-un Cavaler al Apocalipsei ce va aduce distrugerea în lume cu piesa Gangnam Style. 




Numele lui Nostradamus, medic şi astrolog francez din secolul al XVI-lea, celebru pentru predicţiile sale, a fost folosit pentru a da vina pe PSY într-un documentar ce parodiază sfârşitul lumii.

“Într-o dimineaţă liniştită, sfârşitul va veni pe un cal care dansează, atunci când numărul cercurilor va ajunge la nouă” Acesta este presupusul citat al lui Nostradamus care face trimitere la sfârşitul lumii ce va veni de la PSY.

Textul face referire la “dimineţile liniştite”, Coreea de Sud fiind cunoscută drept “Ţara dimineţilor liniştite”, iar calul care dansează este o trimitere directă la mişcările de dans ale lui PSY. Cât despre cele nouă cercuri, este vorba de numărul de zero-uri incluse într-un miliard, cifră la care se presupune că  Gangnam Style va ajunge fix pe data de 21 decembrie. În acest moment clipul are 971 de milioane de vizualizări.