marți, 11 decembrie 2012

“Moş Crăciun…eşti nebun”, noul videoclip al lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a descoperit Facebook-ul şi l-a combinat cu sărbătoarile de iarnă în versurile celui mai nou single al său, “Moş Crăciun…eşti nebun” 





Reţeaua de socializare îşi face simţită prezenţa în viaţa lui Moş Crăciun, astfel, personajul preferat al copiilor nu mai are de-a face cu micuţii, ci mai nou este interesat de interacţiunea sa cu fetele care-i dau like-uri. Ba chiar mergea la sală când Connect-R nu dormea.

 Potrivit versurilor lui Trăistariu, Moşul vrea să renunţe la barbă, totul de dragul fetelor. Dacă aveaţi impresia că vremea acestor cântece a apus prin anii 2000, cam pe când fetele de la Andre cântau “Moşule ce tânăr eşti”, se pare că v-aţi înşelat. Istoria se repetă, Moş Crăciun întinereşte, devine activ în mediul online şi se transformă într-un metrosexual veritabil, care, aparent, suferă de o boală mentală.

 Noua piesă a lui Mihai Trăistariu, “Moş Crăciun…eşti nebun” are parte şi de un videoclip plin de crăciuniţe sexy. Refrenul te introduce cu adevărat în atmosfera sărbătorilor de iarnă: “Bum raga raga, reghe bum….ohhhh, ohhhh…..Moşule nebun”.