joi, 6 decembrie 2012

Imaginea din intimitatea Innei pe care au vazut-o toti fanii! A strans 16 000 de like-uri in prima ora!

Inna este una dintre cele mai cunoscute romance din lume si are fani peste tot in lume. Acesti fani au apreciat foarte mult imaginea pe care Inna a impartasit-o cu ei.




Dupa ce a depasit 7 milioane de fani pe Facebook si foarte probabil ca un cadou pentru ei cu aceasta ocazie, Inna a postat pe pagina ei o poza cu ea asa cum proabil si-ar dori sa o vada dimineata multi dintre fanii care i-au declarat dragostea si ar tine-o ca in puf daca ar accepta sa fie iubita lor. E vorba de patul ei, imbracata foarte sumar si fara glam-ul specific vedetelor pe care machiajul puternic si hainele de firma il aduc. Poza i-a fascinat imediat pe fani care au dat instant like cu o viteza de 16 000 pe ora. Si inca se numara....
Inna s-a aflat in Romania in ultima perioada si cu aceasta ocazie a trecut si prin studioul ProFM pentru a canta LIVE cele mai importante hituri ale ei.
Mai mult decat atat, Inna a profitat de ocazie si a participat si la parada de 1 decembrie de la Arcul de Triumf dar si ca spectator la emisiunea Vocea Romaniei. Vezi imaginile mai jos: