miercuri, 3 octombrie 2012

GUNPLAY Rapperul spune ca vrea săl omoare 50 Cent !

GunPlay spune că absolut nu a fost declanșat un pistol la Premiile BET ... dar creanțelor el a făcut bătut un membru al anturajului lui 50 Cent ... și spune că vrea să "omoare" pe toți în echipa G-Unit.

GunPlay - un rapper care a semnat un contract cu Def Jam - doar chemat la TMZ live pentru a vorbi despre nebunia la Premiile BET din Atlanta sâmbătă ... în cazul în care mai multe lupte a izbucnit în spatele scenei.

GunPlay ne spune ... el "a trebuit să lupte în afara cinci tipi" care crede că au fost membri ai taberei lui 50 Cent.

Schimb de focuri spune lucrurile s-au violente cu grupul de 50, pentru că, "niciodată nu le-am plăcut și întotdeauna a vrut să lovi cu piciorul fundul lui ... și am avut în sfârșit ocazia."

Rapper-ul spune 50 Cent ca a fost implicat în acțiune ... dar a fost "ascuns în spatele securitate." Schimb de focuri spune că a fost încercarea de a "break his f*ckin' neck ".

Schimb de focuri spune că a reușit să bată în jos unul dintre băieții din anturajul lui 50 - ". Lovit unul din fundurile lor de grăsime-a dat ... le-off în mizerie" Schimb de focuri spune polițiști, apoi s-au grabit în și stropite cu el mase.

GunPlay  - cine e prieten cu Rick Ross - spune lupta lui a avut nimic de-a face cu altercație lui Rick, cu echipaj, Young Jeezy, la Premiile BET ... dar explică, "We just goin' at it with everybody ... let's go kill 'em all

Nu suna ca el a fost glumește ... Gunplay ne-a spus, "Daca te joci cu mine, te joci cu focul ... s-ar putea fi împușcat, nu știi."