luni, 29 octombrie 2012

Britney Spears la un pas de o noua cadere nervoasa! Afla care ar putea fi cauza de aceasta data

Britney Spears se afla de cateva luni bune pe muchie de cutit si momentele in care se simte bine sunt umbrite de depresii. 

Britney Spears se afla la un pas de o cadere nervoasa foarte periculoasa, dupa ce a aflat ca fostul ei iubit, Justin Timberlake, s-a casatorit cu Jessica Biel saptamana trecuta.




Britney Spears se simte foarte rau de cand a aflat ca Timberlake a devenit sotul actritei Jessica Biel, iar apropiatii spun artista inca spera ca l-ar putea recastiga pefostul ei iubit.   "Britney este aproape de o criza nervoasa. Era convinsa ca il putea recuceri pe Justin si chiar incepuse sa le spuna prietenilor ca el doar ameninta ca se va casatori cu Jessica, cu scopul de a-i atage atentia ei", a declarat o sursa apropiata vedetei.   Mai mult, aceeasi sursa a vorbit despre criza de nervi pe care Britney Spears a facut-o in momentul in care a aflat ca a avut loc casatoria: "S-a enervat deodata, a inceput sa bata cu pumnii intr-un birou si apoi a aruncat cu tot ce a prins, iar  apoi a cazut in genunchi pe jos si a inceput sa planga isteric".