miercuri, 3 octombrie 2012

Bow Wow Nu reușește să dezvăluie cea mai bună afacere in cazul de asistență pentru copii

Bow Wow a fost obligată la plata pentru sprijinul copilul său 1-ani, dar am aflat ca el a ascuns informatii critice financiare in fata judecătorului.



Bow Wow si Baby Mama Joie Chavis au fost în instanță luni, lupta de peste exact cât de mult este în valoare de Bow Wow și cât de mult trebuie să plătească. După unele certuri, Bow Wow în mod voluntar a fost de acord pentru a plăti 3.000 dolari pe lună în sprijin pentru copil Shai.

Bow Wow a spus judecătorul ... el face 4.000 dolari pe lună de lucru ca un angajat de la Cash Money Records, și asta e tot. El a mărturisit că închiriază un Jeep și are un total de 1.500 dolari în contul său de verificare.

Deci, aici e problema - în cazul în care el face 4.000 dolari pe lună înainte de taxe, cum poate el permite să plătească 3.000 dolari pe lună, în sprijinul copiilor?

 Aici e un răspuns ... După ședința de judecată a fost încheiat, Bow Wow a fost numit oficial gazdă a indicelui BET spectacol de lungă durată și influent hip-hop, "106 & Park." Bow Wow a făcut nici o mențiune de acest lucru în instanță.

Judecătorul va avea unele întrebări dificile pentru Bow Wow în luna decembrie, atunci când normele privind instanța unui ordin permanent de sprijin pentru copii.

Între timp, judecătorul a ordonat, de asemenea, Bow Wow sa plateasca 11.500 dolari in sprijinul copiilor din spate.