luni, 1 octombrie 2012

Kanye West Nu am un Sex Tape Am două!

Kanye West este un maestru al sex-tape-urilor. TMZ a învățat, rapper-ul sa filmat el însuși cand isi face fapta de mai multe ori în ultimii ani. Și două sex-tape-uri sunt în prezent date la cumparat pentru cel mai mare ofertant.
Rapoartele sunt adevărate ... un sex-tape Kanye cu o femeie tânără într-o cameră de hotel - dar ceea ce nu ai auzit ... există un al doilea sex-tape și si cele doua sunt aproape identice.

Ambele sex-tape-uri sunt impresionant de lungi - primul este de aproximativ douăzeci minute ... iar a doua este mult mai mult de patruzeci de minute. Și vorbim de acțiune constantă. Serios, tipul nu ia pauze. E incredibil. Aproape ca Sting.

Ne-a spus casete au fost filmate acum câțiva ani, cu foști. Casetele sunt în curs de cumpărare la mass-media de către o terță parte.

Surse apropiate Kanye ne spune rapper-ul nu are nici o idee cum videoclipuri au fost ridicate de pe calculatorul său -, dar dacă cineva publica filmarea ... ne-a spus Kanye intenționează să meargă după vinovați, cu o răzbunare legală.

Actuala pritena allu Kanye Kim Kardashian a crescut la faima după ce caseta ei de sex a fost lansata. Și acum, prietenul ei are casete de sex propri. Așa că trebuie să întreb ...