luni, 5 septembrie 2011

Surpriza : Inna nu e nominalizata la MTV EMA 2011. Vezi nominalizatii la Best Romanian Act 2011 !

Alexandra Stan, Puya ft. Connect-R, Smiley ft. Pacha Man, Guess Who si Fly Project sunt nominalizatii din acest an la categoria Best Romanian Act din cadrul premiilor MTV European Music Awards 2011 (MTV EMA 2011). Dupa ce a castigat de doua ori consecutiv Best Romanian Act, Inna a ratat propunerea din acest an.

Alexandra Stan primit o nominalizare la premiile MTV EMA 2011 pentru piesa, `Mr Saxobeat`, single care a propulsat-o pe artista in fruntea topurilor autohtone dar si internationale.

Nici Smiley nu a fost mai prejos in acest an, e la colaborat cu Pacha Man pentru piesa `Love is for free`, care i-a adus pentru cea de-a treia oara o nominalizare la premiile EMA.

Puya a realizat si el o colaborare inedita cu Connect-R, `Americandrim`, o piesa in care vorbeste despre pierderea identitatii nationale. Artistul este la cea de-a doua nominalizare la premiul Best Romanian Act.

`Manifest` i-a adus lui Guess Who prima sa nominalizare la premiile MTV EMA. Piesa piesa a fost facuta special pentru fanii sai, iar in clip apar peste 50 de fani ai lui Guess Who.

Fly Project completeaza clubul select al nominalizatilor la MTV European Music Awards cu `Goodbye`.

Premiile MTV EMA 2011 se decerneaza pe 6 noeimbrie 2011, la Belfast, in Irlanda de Nord