luni, 5 septembrie 2011

Deepcentral isi rasplatesc fanii!

Bucurosi de nominalizarea la RMA 2011, baietii de la DeepCentral au anuntat cu mare fast desfasurarea unui concurs cu premii pentru fanii lor romani.



Pe site-ul Deepcentral a inceput nebunia! Imediat dupa ce au anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca a inceput primul concurs, zeci de fani au acceptat provocarea de a posta link-ul fanclubului pe propriul profil!

Concursul se desfasoara in perioada 02 - 12 septembrie si tot ce trebuie facut pentru a participa este detaliat pe www.deepcentral.ro/fanclub, sectiunea "Regulament".

DOWNLOAD DEEPCENTRAL

Premiul cel mare este o invitatie de doua persoane care asigura si transportul la Romanian Music Awards, unde castigatorul, insotit de inca un prieten, are acces in backstage si la probele de sunet impreuna cu Doru si George.

George a declarat:
"Am vrut sa le multumim fanilor din Romania pentru nominalizarea la categoria de la Romanian Music Awards si ii incurajam sa ne voteze pe http://rma.1music.ro/!Pentru noi inseamna foarte mult si suntem recunoscatori, asa ca am vrut sa oferim ceva inapoi si ne-am gandit la concursul acesta!".

Doru a completat: "Pe langa premiul cel mare, le multumim si celorlalti participanti pentru apreciere, sunt pregatite 5 seturi de premii pentru locul II si 10 pentru locul III. Sunt tricouri, albume si afise cu autograf! Speram sa le placa, pentru ca ni le-au cerut!".

Asadar, deschideti repede pagina de website a baietilor si inscrieti-va la concurs! http://deepcentral.ro/