luni, 5 septembrie 2011

Dat afara din avion pentru ca ii cadeau pantalonii. Vezi ce artist a patit-o

Un celebru cantaret a avut parte de un incident neplacut, din cauza pantalonilor sai care ii cam lasau fundul la vedere.

Adept al pantalonilor cu turul cazut, un renumit cantaret a avut de suferit din cauza nonconformismului sau.

Billie Joe Armstrong
, solistul de la Green Day, a fost dat afara dintr-un avion Southwest Airlines, dupa ce a refuzat sa-si ridice pantalonii, la cererea unui membru al echipajului de zbor.

Un supraveghetor de zbor i-a cerut lui Billie Joe sa-si ridice pantalonii, la care rebelul cantaret a replicat “Dar nu ai alte lucruri mai bune la care sa te gandesti, in afara de pantalonii mei?”. Supraveghetorul nu s-a lasat si a insistat inca o data, dar fara rezultat.

Incapatanarea solistului trupei Green Day nu a ramas fara consecinte: membrii echipajului de pe avion n-au apreciat nici replicile sale, nici stilul sau vestimentar, asa ca l-au escortat afara din avion.

Tocmai am fost dat afara din avion pentru ca turul pantalonilor era prea jos!”, s-a revoltat imediat cantaretul pe Twitter. Cei de la Southwest Airlines si-au cerut scuze pentru incident si l-au imbarcat pe Billie Joe Armstrong in urmatoarea cursa.