sâmbătă, 3 septembrie 2011

Flo Rida ne face sa ne simtim bine - "Good Feeling"!

Flo Rida, artistul Poe Boy/Atlantic, revine cu noul sau single, 'Good Feeling', disponibil in toate retele online de retail incepand cu saptamana aceasta.



Single-ul, produs de Dr. Luke vine dupa succesul rasunator al celor mai recente piese ale lui Flo Rida, 'Club Can't Handle Me (feat. David Guetta)', 'Who Dat Girl (feat. Akon)' si 'Turn Around (5,4,3,2,1)'. 'Club Can't Handle Me' se mandreste cu vanzari de peste 4,5 milioane in intreaga lume.

De asemenea, in aceasta vara, nativul din Miami impreuna cu David Guetta, colaboratorul sau din 'Club Can't Handle me', au creat rime molipsitoare, ce au dus la unul dintre cele mai mari hit-uri ale verii 'Where Them Girls At (feat. Flo Rida & Nicki Minaj)', care va ajunge in curand la cifre de vanzare demne de Discul de Platina. Mai mult decat atat, Flo Rida va impresiona scena muzicala cu show-ul live de la NBC de maine seara, 'Amerca's Got Talent', unde va canta piesa sa de rezistenta.

Flo-Rida este unul dintre cei mai cunoscuti artisti internationali, avand turnee pe aproape fiecare continent. Rapper-ul din Miami a intrat in lumea muzicala in anul 2007, cu hit-ul 'Low (feat. T-Pain)', de pe albumul sau de debut, 'Mail on Sunday'. Piesa se numara printre cele mai de succes din ultima decada, cu vanzari ce depasesc 11 milioane de download-uri in intreaga lume, inscriindu-se astfel in Cartea Recordurilor in 2008, pentru cea mai buna vanzare din Statele Unite. In plus, single-ul a stationat pe locul 1 in Bilboard Hot 100 in 2008, pentru 10 saptamani consecutive.