luni, 12 septembrie 2011

Album nou de la Charlotte Gainsbourg !

harlotte Gainsbourg lanseaza albumul "Stage Whisper".



Charlotte a debutat in lumea muzicala in 1986, la varsta de 13 ani, cand a cantat pentru tatal ei, Serge Gainsbourg, interpretand o piesa din albumul 'Charlotte Forever'. In acelasi an, a castigat premiul Cesar pentru cea mai promitatoare actrita pentru rolul din 'L'Effrontee'. De asemenea, a fost nominalizata si la alte premii renumite pentru prestatia sa actoriceasca. In 2006, cea de-al doilea album al artistei, intitulat '5.55' a atins pozitii de top in topurile franceze.

Pentru a treia inregistrare pentru 'IRM', artista indragita a cerut ajutorul uneia dintre cele mai prolifice si talentate actrite, Beck. In toamna anului 2010, Charlotte Gainsbourg s-a imprietenit cu Conor O'Brien de la Villagers pentru a compune un single afiliat noului sau proiect: un album dublu live si nelansat inca, intitulat 'Stage Whisper'.

Videclipul primului single al artistei, 'Terrible Angels', a fost lansat pe 26 august. Pitchfork i-a dedicat o lansare exclusiva de-a lungul intregii zile. Single-ul a iesit pe piata inca din 5 septembrie. Cel de-al doilea proiect muzical al artistei, intitulat 'Paradisco', va fi lansat in data de 10 octombrie. De asemenea, va fi disponibil pe internet, in transmisiune video, pe 7 octombrie.

In aceasta toamna, o puteti urmari pe Charlotte si intr-un concert live in Bucuresti, intr-o serie de evenimente pregatite de Institutul Francez.