luni, 12 septembrie 2011

Liviu Hodor se indragosteste in noul sau videoclip !

Unde te poti bucura mai mult de o poveste de dragoste daca nu intr-o locatie exotica, pe o plaja pustie? Asa a gandit si Liviu Hodor cand a ales locatia pentru filmarile videoclipului "Sweet Love".



Liviu Hodor & Mona interpreteaza rolul unui cuplu de indragostiti in videoclipul celui mai nou single, "Sweet Love".

Cei doi s-au bucurat de peisajul minunat al Greciei timp de trei zile, cat au durat filmarile. Florin Botea, regizorul clipului, a supravegheat indeaproape si a imortalizat plimbarile celor doi pe malul marii, aventurile cu barca, balaceala in mare si distractia din club.

Secventele in care Liviu si Mona isi arata afectiunea unul pentru celalalt le-au dat batai de cap artistilor si intregii echipe:
"Am filmat in jurul insulei Zakynthos si ne-am simtit ca in vacanta. Peisajele de acolo sunt de-a dreptul minunate. Ne-am distrat copios, mai ales ca am avut de interpretat rolul unor indragostiti, iar la secventele unde trebuia sa ne mangaiem ne bufnea rasul pe toti din echipa.", povesteste Liviu Hodor.

Piesa "Sweet Love" a fost lansata de Liviu Hodor si Mona la inceputul acestei veri.
Vocea senzuala a Monei si sound-ul catchy, avand la baza acordeonul, au facut din "Sweet Love" una dintre cele mai ascultate piese a verii.

Colaborarea celor doi se dovedeste a fi una de succes, Liviu Hodor si Mona fiind recent premiati cu Best Debut in cadrul Galei Premiilor VIP din luna august.

De asemenea, Liviu Hodor este nominalizat la Romanian Music Awards in cadrul sectiunii Best DJ, iar impreuna cu Mona va urca pe 16 februarie pe scena din Brasov pentru un mega show.
Detalii nominalizati RMA2011