sâmbătă, 10 decembrie 2011

All IN 1 feat. Lia - Fall In Love

luni, 5 decembrie 2011

All IN 1 feat. Lia - Fall In Love

vineri, 11 noiembrie 2011

Michelle - Feelings [Radio Edit]

duminică, 30 octombrie 2011

Lil Smiley | www.lilsmiley.ro

vineri, 21 octombrie 2011

Young Hoodz feat. G-PoinT - The Beginning








Asculta prima piesa a noului artist Young Hoodz in colaborare cu  Comercial Music Productions.


Auditie placuta ! 

joi, 29 septembrie 2011

Comercial Music Productions™

luni, 12 septembrie 2011

Sahara a lansat un nou videoclip - "I wonder why" !


Trupa lui Costi Ionita a lansat videoclipul piesei "I wonder why".



"I wonder why", produsa de Costi Ionita, are o linie melodica diferita fata single-urile anterioare , iar videoclipul este unul de imagine. Single-ul promoveaza conceptul "3D Music" , un nou concept muzical descoperit si inventat de Costi.

Videoclipul piesei "I wonder why" este realizat de o echipa de specialisti in efecte speciale de la Warner Bros Picture Hollywood.
Filmarile au durat timp de 2 zile, iar Andreea Teodorova este regizoarea clipului.

" Videoclipul reprezinta un experiment filmat in urma cu cateva luni, care isi doreste sa aduca in centrul atentiei un clip de stare, non-conformist si care nu se incadreaza intr-un tipar anume. Povestea clipului ruleaza de la sine si isi propune sa transpuna in imagini ceea ce transmit versurile piesei: complexitatea unei povesti de iubire ideale si trairile interioare ale personajelor implicate in ea", a declarat Costi, producatorul piesei.


Noutati de la Inna !

Dupa concertul de anul trecut, Inna s-a intors vineri in Serbia, la Novi Sad, pentru un show exploziv in fata a peste 10.000 de oameni. Acest eveniment pare a deveni o traditie pentru fanii si organizatorii sarbi.

Poze cu Inna in Serbia




In alta ordine de idei, Inna se pregateste de lansarea celui de-al doilea album, "I Am The Club Rocker". Data oficiala de lansare este 19 septembrie.

Va prezentam cinci piese noi, si anume:











De asemenea, "Club Rocker" este in aceasta saptamana cea mai difuzata piesa in cluburile din Franta.

Album nou de la Charlotte Gainsbourg !

harlotte Gainsbourg lanseaza albumul "Stage Whisper".



Charlotte a debutat in lumea muzicala in 1986, la varsta de 13 ani, cand a cantat pentru tatal ei, Serge Gainsbourg, interpretand o piesa din albumul 'Charlotte Forever'. In acelasi an, a castigat premiul Cesar pentru cea mai promitatoare actrita pentru rolul din 'L'Effrontee'. De asemenea, a fost nominalizata si la alte premii renumite pentru prestatia sa actoriceasca. In 2006, cea de-al doilea album al artistei, intitulat '5.55' a atins pozitii de top in topurile franceze.

Pentru a treia inregistrare pentru 'IRM', artista indragita a cerut ajutorul uneia dintre cele mai prolifice si talentate actrite, Beck. In toamna anului 2010, Charlotte Gainsbourg s-a imprietenit cu Conor O'Brien de la Villagers pentru a compune un single afiliat noului sau proiect: un album dublu live si nelansat inca, intitulat 'Stage Whisper'.

Videclipul primului single al artistei, 'Terrible Angels', a fost lansat pe 26 august. Pitchfork i-a dedicat o lansare exclusiva de-a lungul intregii zile. Single-ul a iesit pe piata inca din 5 septembrie. Cel de-al doilea proiect muzical al artistei, intitulat 'Paradisco', va fi lansat in data de 10 octombrie. De asemenea, va fi disponibil pe internet, in transmisiune video, pe 7 octombrie.

In aceasta toamna, o puteti urmari pe Charlotte si intr-un concert live in Bucuresti, intr-o serie de evenimente pregatite de Institutul Francez.

Liviu Hodor se indragosteste in noul sau videoclip !

Unde te poti bucura mai mult de o poveste de dragoste daca nu intr-o locatie exotica, pe o plaja pustie? Asa a gandit si Liviu Hodor cand a ales locatia pentru filmarile videoclipului "Sweet Love".



Liviu Hodor & Mona interpreteaza rolul unui cuplu de indragostiti in videoclipul celui mai nou single, "Sweet Love".

Cei doi s-au bucurat de peisajul minunat al Greciei timp de trei zile, cat au durat filmarile. Florin Botea, regizorul clipului, a supravegheat indeaproape si a imortalizat plimbarile celor doi pe malul marii, aventurile cu barca, balaceala in mare si distractia din club.

Secventele in care Liviu si Mona isi arata afectiunea unul pentru celalalt le-au dat batai de cap artistilor si intregii echipe:
"Am filmat in jurul insulei Zakynthos si ne-am simtit ca in vacanta. Peisajele de acolo sunt de-a dreptul minunate. Ne-am distrat copios, mai ales ca am avut de interpretat rolul unor indragostiti, iar la secventele unde trebuia sa ne mangaiem ne bufnea rasul pe toti din echipa.", povesteste Liviu Hodor.

Piesa "Sweet Love" a fost lansata de Liviu Hodor si Mona la inceputul acestei veri.
Vocea senzuala a Monei si sound-ul catchy, avand la baza acordeonul, au facut din "Sweet Love" una dintre cele mai ascultate piese a verii.

Colaborarea celor doi se dovedeste a fi una de succes, Liviu Hodor si Mona fiind recent premiati cu Best Debut in cadrul Galei Premiilor VIP din luna august.

De asemenea, Liviu Hodor este nominalizat la Romanian Music Awards in cadrul sectiunii Best DJ, iar impreuna cu Mona va urca pe 16 februarie pe scena din Brasov pentru un mega show.
Detalii nominalizati RMA2011

Alex Velea lanseaza videoclipul Whisper

Alex Velea revine astazi in atentia tuturor cu Whisper, un single nou, dublat de un videoclip ce nu tradeaza stilul caracteristic al artistului.



Regizat de Iulian Moga, videoclipul il prezinta pe Alex intr-o poveste de dragoste tabu, condimentata cu soapte dulci spuse la ureche si peripetii amoroase.

Cantaretul joaca rolul unui gradinar indragostit de fata sefului sau, nimeni altul decat actorul Constantin Cotimanis. Hotarat sa fuga impreuna cu ea, Alex risca totul pentru iubire.

"Intotdeauna am fost un fan al iubirilor pasionale si de aceea m-am simtit foarte bine filmand o astfel de poveste. Sunt cu atat mai multumit cu cat piesa Whisper este cea mai buna de pana acum pentru ca debordeaza de senzualitate. Sunt sigur ca va aduce multa caldura in inimile celor care o asculta", a declarat Alex Velea dupa filmari.

Whisper este o piesa produsa in studiourile HaHaHa Production si anunta lansarea noului album Alex Velea ce va aparea pe piata in toamna acestui an si care va contine nu mai putin de 15 productii fresh dintre care 5 piese lansate deja ca single-uri: "Doamna mea", "Secret", "Don't say it's over", "One shot" si "Whisper".

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Reese Witherspoon, lovita de masina pe trecerea de pietoni


Actrita de 35 de ani a fost dusa de urgenta la spital in aceasta dimineata dupa ce o masina a lovit-o in timp ce facea joggning.
Politia a fost chemata la locul accidentului, unde au gasit-o pe Reese ranita. Potrivit acestora, actrita traversa strada pe la trecerea de pietoni, iar femeia de 84 de ani care se afla la volanul masinii… nu a oprit.
Din fericire, ranile lui Reese au fost usoare, viata ei nefiind pusa in pericol, astfel ca a fost externata la scurt timp, iar acum se odihneste acasa.


vineri, 9 septembrie 2011

Tom Jones, din nou in Romania


Tom Jones se intoarce la Bucuresti pentru un concert ce va avea loc joi, 17 noiembrie, la Sala Palatului.
La cei 71 de ani proaspat impliniti vara asta, Tom Jones se simte inca destul de in forma pentru a pleca intr-un turneu de promovare a noului sau album, Praise and Blame.
Luna trecuta, Jones si-a anulat un concert ce trebuia sa aiba loc pe 27 august la Monte Carlo, ca urmare a unei probleme de sanatate. Initial s-a anuntat ca artistul fusese internat de urgenta din cauza unor probleme cu inima, insa Jones a tinut sa infirme zvonurile, sustinand ca fost doar deshidratat.
Biletele pentru concertul de la Bucuresti au fost puse deja in vanzare in reteaua Eventim si au preturi cuprinse 149,10 lei la categoria III si 852 lei la categoria VIP Exclusive.


Read more: http://1music.ro/2011/09/08/tom-jones-din-nou-in-romania/#ixzz1XSTe83bg

Bad Meets Evil - Lighters ft. Bruno Mars Music Video Parody (Without Harry Potter)

"Lighters" akA' " Without Harry Potter"


Piesa lui Eminem, Royce 5'9 si Bruno Mars, "Lighters", pare ca are mult mai mult sens cand versurile vorbesc despre experienta Harry Potter si cum le-a schimbat ea viata celor care au citit cartile si au vazut toate filmele.









Dr. Dre ft. Eminem "I Need a Doctor" Music Video Parody

Inna a mai lansat o piesa! Asculta AICI "Wow"

Melodia e produsa de Play&Win si o sa faca parte de pe albumul I Am The Club Rocker, album ce va fi lansat pe 19 septembrie.

Pana atunci va dorim ascultare placuta!














joi, 8 septembrie 2011

Fratele mai mic al Rihannei s-a apucat si el de cantat!

Tanarul nu canta decat putin in piesa “Army” a rapperului Teff Mayweather, dar e si asta un inceput, nu-i asa?

Rorrey viseaza sa-i calce pe urme surorii sale mai mari si spera sa-si faca o cariera adevarata in muzica.










marți, 6 septembrie 2011

Interviu Cosmina Pasarin si Puya se pregatesc de RMA 2011 !

Cosmina Pasarin si Puya se pregatesc de Romainian Music Awards 2011 si au acordat pe Music Channel un interviu special in care ne vorbeste despre RMA si nu numai…

Selena Gomez si Justin Bieber, impreuna in vacanta


Cand nu filmeaza pe plaja cu cai roz in preajma si o supara pe Pink, Selena Gomez isi face de cap cu Justin Bieber.
Stim ca va atrage toata ura fetelor indragostite de Biberon, insa ne asumam raspunderea. Cei doi se relaxau in Hawaii, dupa o seara incendiara la premiile Billboards Music Awards.
Sincer, nu ii stiam potentialul musculos al lui Bieber, insa cu fiece luna pare ca se transforma intr-un barbat, iar Selena Gomez simte asta, poate de aceea il si tine strans de mana. Oricum trebuie sa recunoastem ca sunt simpatici impreuna.

Geri Halliwell se dezbraca in fata paparazzilor


Nu doar baietii sunt pasionati de sanii lui Geri Halliwell, ci si fetita ei de 5 ani, Bluebell.
Mama si fiica se bucura de Mediterana si de soare in sudul Frantei, iar prezenta paparazzilor nu pare sa le deranjeze in vreun fel. Fie ca Bluebell isi pipaie mama, fie ca Geri isi da sutienul jos pentru a se schimba, totul se intampla in fata aparatelor de fotografiat.

50 Cent ajuta copiii flamanzi























50 Cent e pus pe fapte mari si caritabile! Rapperul s-a parteneriat recent cu Pure Growth Partners pentru a crea impreuna o bautura energizanta cu numele de Street King, bautura ale carei vanzari vor ajuta copiii cu nevoi speciale pentru ca 50 vrea ca tot profitul sa fie donat.
Astfel ca banii obtinuti din vanzarea unei singure bauturi ar trebui sa asigure masa unui copil, iar planul rapperului se intinde pe o perioada de 5 ani, timp in care ar trebui sa fie ajutati un miliard de copii! Wow… asa da! Bautura se lanseaza in septembrie si va costa intre 2.49 si 2.99$, asa ca puneti mana si faceti o fapta buna daca ajunge bautura si la voi!



Celia - Is it Love !

Celia a lansat un nou videoclip, la melodia "Is it love", in colaborare cu Kaye Styles.



Videoclipul urmeaza aceeasi linie apocaliptica, pe care am mai vazut-o la clipuri. La cele straine, in special.

Si cu siguranta, asta si-a dorit artista, deoarece videoclipul "Is it love" are un aer american de SF.

Melodia nu poate fi comentata prea mult, fiindca nu avem ce comenta!
Intra perfect in tiparul melodiilor de club si nu are nimic care sa o deosebeasca de celelalte piese de gen.

Ce este impresionant la acest videoclip, este bugetul: 100.000 de euro.

"Is It Love" s-a filmat pe parcursul a trei zile, in Ucraina si Rusia, sub atenta supraveghere a lui Costi Ionita.

Acestea fiind zise, urmariti videoclipul Celiei:

Noua piesa DOC - Eroii Strazii !!!

Showbizz News va prezinta noua piesa DOC - Eroii Strazii
Ascultare placuta!

"Ca sa fiti pregatiti pentru festivalul STREET HEROES de pe 17/18 Septembrie din Parcul Tineretului, DOC va face incalzirea cu o bucata noua. Totodata piesa va fi inclusa pe mixtape-ul "RAPCAPITULARE", prezentat si mixat de baietii de la CHRONIC (Grigo, Chill Will, Tecko Starr) ce va aparea in luna Septembrie, inainte de lansarea albumului "Lucrare de control"."


DOC - Eroii Strazii
Instrumental: SEZ
Text: DOC
Mix/ Master: Vlad Dobrescu la Facem 1
Inregistrat la Chill Brothers Records.

http://www.facebook.com/docfacemrecords
http://www.facebook.com/sez.romania
http://www.facemrecords.ro

Adele va lucra la tema noului film James Bond !

Adele a dat de inteles, de curand, ca va fi parte din urmatorul film James Bond. Mai exact, ea va fi cea care se va ocupa de tema muzicala a acestuia.



Initial, Adele a declarat numai ca din noiembrie se va intoarce in studio pentru a lucra la o piesa tematica, nedand, insa, detalii despre aceasta. Ulterior, o sursa a confirmat faptul ca artista britanica va lucra la proiectul Bond 23. Lui Adele i-au precedat artisti ca Tina Turner, Madonna, Garbage sau Jack White si Alicia Keys, care au interpretat piese James Bond.

Printre succesele de anul acesta ale cantaretei britanice se numara recent castigatele premii la MTV VMA 2011.

Cheryl Cole a început să folosească Twitter-ul !

Cantareata a reusit să strângă peste 30.000 de foloweri pe reteaua de micro-blogging.

Cheryl Cole a inceput sa foloseasca de curand site-ul de socializare Twitter, pe care si-a facut un cont acum cateva luni, iar ca rezultat fanii ei s-au strans in numar mare acolo.

"Sunt eu CC! Unde sunteti cu totii? Nu-mi vine sa cred ce fac degetele mele, dar da pot sa zic ca scriu pe Twitter", aşa a sunat primul mesaj transmis de Cheryl pe Twitter.

Tot in aceeasi zi, Cheryl i-a transmis 'La Multi Ani' actritei Cameron Diaz, complimentandu-i in acelasi timp formele sexy.

Justin Bieber a făcut accident !

Justin a scăpat teafăr şi nevătămat după ce a fost implicat într-un accident rutier minor în Los Angeles marţi.


Justin Bieber se afla la volanul Ferrari-ului său când s-a lovit de o maşină Honda Civic în cartierul Studio City din Los Angeles. Ambii şoferi au scăpat nevătămaţi din incidentul clasificat drept 'minor'.
În urmă cu ceva vreme, Justin a fost tras pe dreapta de oamenii legii, în timp ce se afla la volanul unui Rolls Royce decapotabil, aparţinând prietenului său Sean Kingston.

Poliţiştilor li s-a părut ciudat ca un băiat atât de tânăr să conducă un autoturism atât de scump, dar pentru că nu a încălcat legea, a fost lăsat să plece.

Noul Videoclip Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna !

Indrazneste sa zbori cand toate avioanele s-au prabusit, cam acesta este mesajul pe care-l transmite clipul “Fly“. Rihanna surprinde cu prezenta ei simpla, incantatoare de altfel, iar Nicki este excentrica asa cum ne-am obisnuit. Clipul este regizat de Sanaa Hamri.

Single CRBL feat. Helen – KBoom !

CRBL a pregatit o piesa speciala pentru aceasta toamna. Noul single intitulat K-Boom (In aer) este compus si produs deMoga si scris impreuna cu CRBL.

Totul a pornit de la un concurs pe care l-am facut pe Facebook cu titluri de piese, si am promis sa compun niste melodii cu titlurile cele mai votate. K-Boom e unul dintre ele si cand am zis acest nume m-am gandit instant la CRBL, nu stiu de ce !? Si intr-o dimineata, mergand pe bicicleta catre studio, am compus refrenul. Am ajuns la studio am pus un beat, am ales niste acorduri si l-am sunat pe CRBL, care a venit in 10 minute. Pot spune si poate confirma ca a fost dragoste la prima auditie ”, declara Marius Moga.
La rindul lui, CRBL  marturiseste ca demult nu a fost mai surprins si mai multumit de rezultatul final.
Sunt perfectionist si intotdeauna mai gasesc ceva de schimbat sau imbunatatit, dar de aceasta data, cand am auzit piesa surpriza a fost totala”, spune artistul, referindu-se inclusiv la prima strofa.
Va spun sincer ca nici eu nu as fi putut scrie mai bine despre mine, asa cum a facut-o el, sintetizind si evolutia carierei mele”, adauga CRBL, care a participat la compozitie cu un set de versuri pe care le-a compus pe cind se afla in vacanta in Antalya, impreuna cu sotia lui. Si nu oricind, ci la 5 dimineata cind nu avea somn si a iesit din hotel sa vada rasaritul, care s-a dovedit o reala inspiratie.
Nu credeam ca voi face neaparat ceva cu acele versuri, dar iata ca s-au potrivit perfect si abia astept sa ascultati si voi piesa”, a incheiat CRBL.
Vocea feminina din K-Boom apartine artistei Helene, care a mai colaborat in productiile deMoga.

luni, 5 septembrie 2011

Noul single Grasu XXL - "LaLa Song" (feat Guess Who)

Dupa ce baietii de la Okapi Sound au postat teaserul piesei "LaLa Song" si au strans in doar 2 zile 20.000 de vizualizari, astazi 05.09.2011 piesa a fost lansata in premiera pe postul de radio pro fm dupa care a aparut pe canalul oficial al casei de productie. Va invit sa ascultati noul single : Grasu XXL - "LaLa Song" (feat Guess Who)
De pe albumul Grasu XXL - "UNU" - disponibil in curand

http://facebook.com/grasuix | http://facebook.com/okapitati

Text: Grasu XXL, Guess Who, deMoga
Muzica: C!prenko / deMoga (pentru deMoga Music)
Aranjament / Mix: Grasu XXL
Master: Metropolis Studio (Londra, UK)
Casa de discuri: MusicExpertCompany
Casa de productie: Okapi Sound

Britney Spears: "Imi place sa cant in tari straine" !

Cantareata americana Britney Spears sustine ca show-urile din tari straine ii aduc mai multa bucurie decat cele din tara natala.

Lui Britney Spears ii place sa concerteze in afara Americii, informeaza music-news.com. In prezent, artista se afla in turneul de promovare al celui mai recent album, 'Femme Fatale'. Cu aceasta ocazie, Britney a calatorit pe teritoriul SUA, in Canada si urmeaza sa ajunga si in Europa.

'Cred ca publicul din tarile straine este mai entuziasmat si mai bucuros sa te vada. Este uimitor, ma bucura mult mai mult. Nu stiu exact de ce, pur si simplu au mai multa energie si sunt foarte primitori', a declarat Britney Spears pentru revista Glamour.

Britney Spears a declarat, recent, ca isi doreste sa isi mareasca familia cu inca un copil. Astfel, cantareata - care mai are doi baieti cu fostul sot, Kevin Federline - vrea sa mai aiba un copil, de aceasta data cu actualul partener, Jason Trawick.

Surpriza : Inna nu e nominalizata la MTV EMA 2011. Vezi nominalizatii la Best Romanian Act 2011 !

Alexandra Stan, Puya ft. Connect-R, Smiley ft. Pacha Man, Guess Who si Fly Project sunt nominalizatii din acest an la categoria Best Romanian Act din cadrul premiilor MTV European Music Awards 2011 (MTV EMA 2011). Dupa ce a castigat de doua ori consecutiv Best Romanian Act, Inna a ratat propunerea din acest an.

Alexandra Stan primit o nominalizare la premiile MTV EMA 2011 pentru piesa, `Mr Saxobeat`, single care a propulsat-o pe artista in fruntea topurilor autohtone dar si internationale.

Nici Smiley nu a fost mai prejos in acest an, e la colaborat cu Pacha Man pentru piesa `Love is for free`, care i-a adus pentru cea de-a treia oara o nominalizare la premiile EMA.

Puya a realizat si el o colaborare inedita cu Connect-R, `Americandrim`, o piesa in care vorbeste despre pierderea identitatii nationale. Artistul este la cea de-a doua nominalizare la premiul Best Romanian Act.

`Manifest` i-a adus lui Guess Who prima sa nominalizare la premiile MTV EMA. Piesa piesa a fost facuta special pentru fanii sai, iar in clip apar peste 50 de fani ai lui Guess Who.

Fly Project completeaza clubul select al nominalizatilor la MTV European Music Awards cu `Goodbye`.

Premiile MTV EMA 2011 se decerneaza pe 6 noeimbrie 2011, la Belfast, in Irlanda de Nord

Sunfun feat. Adaggio lanseaza "Always by my side" !

"Always By My Side" este cea mai noua creatie marca Sunfun feat. Adaggio, o piesa plina de emotie prin care membrii proiectului vor sa demonstreze ca muzica dance poate suna si altfel.



Noua lor melodie va beneficia in curand si de un excelent remix de club ce poarta semnatura DJ-ului si producatorului Treitl Hammond.

Sunfun feat. Adaggio este un proiect muzical club/dance creat in 2009 de trei producatori cu experienta in domeniu, prin care acestia au dorit sa-si arate propria viziune asupra felului in care muzica buna ar trebui sa sune.

Single-ul lor de debut, "So Untrue", a fost bine primit de scena dance, primind sustinere din partea mai multor radiouri din Romania, Rusia, Turcia, Cipru si Grecia, fiind insotit si de un remix semnat Gino Manzotti.

In toamna anului 2010, s-a lansat "I Feel Love" cel de-al doilea single al proiectului, acesta fiind insotit si de un videoclip in regia lui Alex Ceausu. Si aceasta piesa s-a bucurat de sustinerea unor radiouri din diverse teritorii inclusiv Grecia, Turcia, Polonia sau Slovacia.

In momentul de fata, din proiect fac parte Horea Pascu si Florin Pop-Magda (aka Adaggio), cel de-al treilea producator preferand sa se retraga in spatele scenei.



Deepcentral isi rasplatesc fanii!

Bucurosi de nominalizarea la RMA 2011, baietii de la DeepCentral au anuntat cu mare fast desfasurarea unui concurs cu premii pentru fanii lor romani.



Pe site-ul Deepcentral a inceput nebunia! Imediat dupa ce au anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca a inceput primul concurs, zeci de fani au acceptat provocarea de a posta link-ul fanclubului pe propriul profil!

Concursul se desfasoara in perioada 02 - 12 septembrie si tot ce trebuie facut pentru a participa este detaliat pe www.deepcentral.ro/fanclub, sectiunea "Regulament".

DOWNLOAD DEEPCENTRAL

Premiul cel mare este o invitatie de doua persoane care asigura si transportul la Romanian Music Awards, unde castigatorul, insotit de inca un prieten, are acces in backstage si la probele de sunet impreuna cu Doru si George.

George a declarat:
"Am vrut sa le multumim fanilor din Romania pentru nominalizarea la categoria de la Romanian Music Awards si ii incurajam sa ne voteze pe http://rma.1music.ro/!Pentru noi inseamna foarte mult si suntem recunoscatori, asa ca am vrut sa oferim ceva inapoi si ne-am gandit la concursul acesta!".

Doru a completat: "Pe langa premiul cel mare, le multumim si celorlalti participanti pentru apreciere, sunt pregatite 5 seturi de premii pentru locul II si 10 pentru locul III. Sunt tricouri, albume si afise cu autograf! Speram sa le placa, pentru ca ni le-au cerut!".

Asadar, deschideti repede pagina de website a baietilor si inscrieti-va la concurs! http://deepcentral.ro/

Dat afara din avion pentru ca ii cadeau pantalonii. Vezi ce artist a patit-o

Un celebru cantaret a avut parte de un incident neplacut, din cauza pantalonilor sai care ii cam lasau fundul la vedere.

Adept al pantalonilor cu turul cazut, un renumit cantaret a avut de suferit din cauza nonconformismului sau.

Billie Joe Armstrong
, solistul de la Green Day, a fost dat afara dintr-un avion Southwest Airlines, dupa ce a refuzat sa-si ridice pantalonii, la cererea unui membru al echipajului de zbor.

Un supraveghetor de zbor i-a cerut lui Billie Joe sa-si ridice pantalonii, la care rebelul cantaret a replicat “Dar nu ai alte lucruri mai bune la care sa te gandesti, in afara de pantalonii mei?”. Supraveghetorul nu s-a lasat si a insistat inca o data, dar fara rezultat.

Incapatanarea solistului trupei Green Day nu a ramas fara consecinte: membrii echipajului de pe avion n-au apreciat nici replicile sale, nici stilul sau vestimentar, asa ca l-au escortat afara din avion.

Tocmai am fost dat afara din avion pentru ca turul pantalonilor era prea jos!”, s-a revoltat imediat cantaretul pe Twitter. Cei de la Southwest Airlines si-au cerut scuze pentru incident si l-au imbarcat pe Billie Joe Armstrong in urmatoarea cursa.

Inna poarta rochii super sexy in turneul de promovare din Germania

Inna se afla intr-un turneu de promovare in Germania, prilej cu care a participat la doua show-uri de televiziune nationale dar si la numeroase emisiuni radio. Ea a pasit si pe covorul rosu, si a optat, asa cum ne-a obisnuit, pentru o rochie scurta.

Foarte increzatoare, Inna a pozat in fata fotografilor si a semnat autografe fanilor, iar pe scena a infierbantat atmosfera intr-un corset auriu de razboinica.


In aceasta perioada, Inna isi continua turneul in Germania si se pregateste de lansarea albumului “I Am The Club Rocker”, care va avea loc pe data de 19 septembrie.

Sursa: profm.ro

Top 5 cei mai populari cantareti in 2011!

Pana in acest moment, anul 2011 a evidentiat o serie de cantareti care au reusit sa lanseze piese de top si sa devina apreciati de o lume intreaga. Care sunt, totusi, cei mai prolifici si populari cantareti in 2011? Descopera in continuare!

1 Justin Bieber

Chiar daca nu toata lumea este de acord cu statutul sau, tanarul canadian Justin Bieber este cel mai in voga artist al momentului. Adorat de pustoaicele din lumea intreaga, Justin Bieber castiga premiu dupa premiu - cea mai recenta achizitie fiind distinctia Best Male Video in cadrul MTV Video Music Awards 2011. Justin Bieber a luat topurile cu asalt odata cu lansarea superhit-ului 'Baby' si de atunci nu s-a mai oprit.





2 Bruno Mars

 Un alt cantaret prolific si popular in acest moment este Bruno Mars. Featuring-ul cu Travie McCoy pentru piesa 'Billionaire' l-a adus in atentia publicului care l-a apreciat si mai mult dupa ce a lansat cateva melodii pe cont propriu, cum ar fi 'Just The Way You Are' sau 'Grenade'. Cu cateva nominalizari la premiile Grammy si piese in topul Billboard 200, Bruno Mars este unul dintre cei mai apreciati artisti in 2011.

 



3 Pitbull

Pitbull, pe numele sau adevarat Armando Christian Perez, este un alt artist polivalent care a cunoscut succesul la nivel mondial in 2011. Cantaret, rapper, compozitor, producator muzical si gazda TV, Pitbull s-a facut remarcat odata cu piesa 'I Know You Want Me' din 2009. Printre hiturile de anul acesta se numara 'Give Me Everything' si 'On The Floor'.  



  
4 David Guetta

Muzica dance/house nu mai este la fel de cand si-a facut aparitia David Guetta! Autor al unei pleiade de hituri, 2011 pare sa fie un alt an prolific pentru producatorul de origine franceza. Anul acesta, David Guetta a lansat albumul 'Nothing But the Beat' care a dat hituri precum 'Where Them Girls At' si 'Little Bad Girl'.





5 Enrique Iglesias

 Cu o cariera de peste 15 ani, Enrique Iglesias este de neoprit! In 2011, actorul a revenit in forta cu hituri ca 'Dirty Dancer' sau 'Tonight'. Cele 12 milioane de discuri vandute numai in SUA se vor inmulti, cu siguranta, pana la finele acestuia an.

Rihanna a fost desemnata Femeia Anului !

Rihanna a fost desemnata Femeia Anului de editorii editiei pentru Italia a revistei "Vogue".

Rihanna a primit aceasta distinctie pentru implicarea in numeroase actiuni caritabile, cariera, precum si pentru capacitatea de face fata problemelor cu care s-a confruntat in viata personala.

Relatia Rihannei cu fostul sau iubit, cantaretul Chris Brown, poate fi caracterizat drept una turbulenta, fiind marcata de scandaluri si violenta. Totodata, artista originara din Barbados a declarat de curand intr-un interviu ca copilaria sa a fost marcata de dependenta de droguri a tatalui sau, Ronald Fenty.

"Independenta, energica, tanara Robyn Fenty, in varsta de 23 de ani, este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor si a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blanda si pentru spiritul ei de luptatoare. Acelasi spirit a adus-o din Barbados pana in fruntea topurilor muzicale si a ajutat-o sa isi construiasca singura o cariera stralucita, devenind recent ambasadoare a brandului Armani”, se arata intr-un comunicat al revistei "Vogue".

Lady Gaga lanseaza o carte !

Cantareata americana Lady Gaga (25 de ani) lanseaza prima sa carte - o colectie de fotografii realizate de fotograful Terry Richardson, noteaza contactmusic.com.

Albumul va contine imagini cu Lady Gaga din perioada august 2010 - februarie 2011, infatisand-o pe artista concertand pe diferite scene in cadrul turneului "The Monster Ball Tour" si inregistrand noul sau album, "Born This Way".

Cartea va avea peste 350 de poze atat realizatate color, dar si alb-negru. Prefata va fi scrisa chiar de Lady Gaga. Cartea va fi lansata sub egida Grand Central Publishing si urmeaza sa fie dispobibila in magazine incepand cu data de 22 noiembrie.

In alta ordine de idei, Gaga a ramas profund marca de moartea cantaretei Amy Winehouse, care a incetat din viata sambata, la Londra. "Amy a schimbat pentru totdeauna muzica pop. Ea traia prin jazz, dar si prin blues. Aducea speranta si alunga sentimentul de singuratate", scria zilele trecute artista americana pe contul sau de Twitter. De altfel, ea a marturisit ca a fost influentata de stilul muzical practicat de Amy Winehouse: "Avea un stil diferit care ma facea sa cred ca nu sunt singura care iese din tipar".

duminică, 4 septembrie 2011

Selena Gomez, gazda covorului negru la MTV VMA!

Selena Gomez, artista ce a castigat un premiu Emmy si detine un disc de platina pentru single-ul ”Who Says”, va fi gazda “2011 VMA Pre-Show” ce va fi difuzat de MTV, live, din Nokia Theatre, duminica de la ora 03: 30.

Selena Gomez, artista ce a castigat un premiu Emmy si detine un disc de platina pentru single-ul ”Who Says”, va fi gazda “2011 VMA Pre-Show” ce va fi difuzat de MTV, live, din Nokia Theatre, duminica de la ora 03: 30.

Artista ii va tine la curent pe telespectatori cu stiri si interviuri alaturi de Sway, Jim Cantiello si James Montgomery. Surprizele continua tinand cont ca telespectatorii vor putea urmari in cadrul evenimentului si cateva secvente din cel mai nou sezon Jersey Shore.

Sunt foarte incantata de faptul ca voi lua parte la VMA 2011. Dupa atatia ani in care am urmarit premiile cu sufletul la gura, acum reusesc sa iau parte la aceasta gala. Momentele dinaintea show-ului au fost intotdeauna preferatele mele. Este o adevarata onoare pentru mine sa fiu gazda covorului negru in acest an”.

Corespondentii MTV, Sway, Jim Cantiello si James Montgomery, ii vor purta pe telespectatori in spatele scenelor si vor intervieva cele mai hot staruri VMA. Ei vor fi prezenti in lobby-ul unui hotel din Los Angeles unde va avea loc petrecerea dinaintea premiilor.

Jim Cantiello va avea grija si de pagina de Twitter dar si de fanii carora le va oferi detalii cat mai picante despre eveniment. El va posta informatii despre nominalizarile si prezentatorii serii, dar si despre aparitia vedetelor la eveniment sau despre cei care care vor canta pe scena VMA. Mai mult decat atat, MTV News va prezenta publicului in premiera  videoclipul lui Nicki Minaj, “Fly”, un featuring cu celebra cantareata Rihanna.

Printre cei care si-au anuntat prezenta la eveniment se numara si  Adele, Lil Wayne, Bruno Mars, Chris Brown si Young The Giant care vor si canta pe scena VMA. Jonah Hill, Rick Ross, Seth Rogen, Selena Gomez, Kim Kardashian si Odd Future sunt cei care vor prezenta o parte dintre premiile VMA, show ce se va desfasura in teatrul Nokia din Los Angeles, duminica, 28 august si va fi difuzat live, la MTV de la ora 03:30

Kelly Clarkson s-a intors!

Dupa o indelungata asteptare, Kelly Clarkson a lansat astazi single-ul Mr. Know It All, in care vorbeste despre relatii dificile si despartire.

Fanii erau nerabdatori de cand artista a anuntat lansarea noului sau album, Stronger, insa acum asteptarea lor a luat sfarsit!

Premiera a avut loc astazi intr-un videochat de pe site-ul official al cantaretei, iar videoclipul este in curs de filmare.

QUB - I Like My Tunes (audio)

Quite Uncommon Beats (QUB) ne prezinta single-ul lor de debut: un sound inedit, redat prin imbinarea a trei stiluri muzicale: soul, rock si rap. Titlu: "I like my tunes".



Proiectul QUB (Quite Uncommon Beats) a luat nastere in 2011 si reprezinta o fuziune intre trei artisti ce au la baza genuri muzicale diferite, de unde si sound-ul inedit.

Single-ul "I like my tunes" este lansat de o echipa cu o experinta muzicala bogata, mai ales pe partea de compozitie si productie: Rugz, Danni Ionescu si Shatyr.

Rugz este partea soul a proiectului QUB. Artista s-a facut remarcata in industria muzicala ata prin piesele ei, cat si prin compozitiile realizate pentru alti artisti, contribuind la procuctia a doua albume oficiale in cadrul Tempesta Productions.

De rock-ul din QUB se ocupa Danni Ionesco, fost solist al unei trupe rock. Danni a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, pe cand compunea linii melodice la pian. Pe langa activitatea sa muzicala, Danni face parte si dintr-un grup de teatru alaturi de care a jucat in numeroase spectacole.

Shatyr sustine partea rap a proiectului si a avut primul contact cu muzica in 2000, cand a infiintat o trupa de rap. In ultimii ani, acesta s-a concentrat pe productia altor artisti.

QUB a filmat si videoclipul pentru single-ul "I like my tunes" si promite imagini in ton cu sound-ul neconventional al piesei. Nu ca imaginea afisata acum, ar sugera altceva...



Ea este noua iubita a lui Marius Moga? (POZE)

La doar o zi dupa anuntarea despartirii dintre Marius Moga si Iulia Vantur, tabloidele au inceput s-o caute pe cea care a inlocuit-o pe stirista in patul artistului.

Potrivit Showbiz.ro, noua iubita a lui Marius Moga este Oana Calin, absolventa a Facultatii de medicina veterinara.

Oana Calin are 25 de ani si lucreaza ca manager la un salon de infrumusetare din Bucuresti. A participat la mai multe sedinte foto si a aparut in videoclipul celor de la Stereosonic, `We Rollin'`.

Marius Moga si Iulia Vantur s-au despartit din nou, potrivit tabloidelor, dupa patru ani de relatie. Cei doi si-au petrecut concediile separat: Iulia a vizitat India, in timp ce Marius Moga a fost in America pentru a pune bazele unor colaborari.

Nu este pentru prima data cand tabloidele scriu despre despartirea cuplului Vantur-Moga. La inceputul anului 2009, vedetele s-au despartit de comun acord, fara a da prea multe detalii despre motivele care i-au determinat sa ia aceasta decizie.

Lui Taylor Swift ii plac barbatii mai in varsta !

Dupa ce a avut o relatie cu Joe Jonas si o scurta idila cu Tylor Lautner, Taylor Swift, im varsta de 21 de ani, a devenit interesata de barbatii mai batrani, ceva mai copti la minte.
In urma cu cateva luni, Taylor Swift s-a cuplat cu actorul din Brokeback Mountain, Jake Gyllenhaal, in varsta de 30 de ani. Relatia lor s-a terminat in momentul in care lucrurile au inceput sa se precipite. Tabloidele din America au mai scris si despre scurta relatie pe care Taylor Swift ar fi avut-o cu John Mayer, in varsta de 33 de ani.
`Taylor era lesinata dupa John, insa el nu era indragostit de ea, voia doar sa se distreze`, a declarat un apropiat al vedetei. Dupa Jake si John a venit si Jason, Jason Mraz, interpretul hitului `I''m Yours`.
In varsta de 34 de ani, Jason i-a picat cu tronc lui Taylor Swift. Cei doi s-au intalnit la unul dintre concertele artistei. `Jason a invitat-o in oras, iar ea a acceptat`.
Restul povestii, to be continued...
Chiar, ce coincidenta: Joe, John, Jason, Jake...

Care sunt cele mai oribile culori alese de vedete pentru parul lor? Vezi AICI





















Isi doresc sa fie frumoase si admirate, dar uneori actioneaza contrar dorintei lor. Unele vedete parca isi doresc sa se urateasca atunci cand isi aleg culoarea parului.

Cu exceptia lui Lady Gaga care vrea sa socheze cu look-ul sau, celelalte vedete nu au nicio scuza pentru gafele facute.

Kelly Osbourne a facut numeroase gafe de-a lungul timpului in ceea ce priveste aspectul parului ei, Gwen Stefani a testat toate culorile trasnite pe vremea cand canta in No Doubt, Lady Gaga are mari probleme cu sanatatea parului si ia niste pastile speciale, iar Katy Perry zici ca e desprinsa din filmul Strumfii!

Citeste mai multe despre culori de par horror ale vedetelor pe perfecte.ro!


Celebritatile isi dezvaluie adevarata fata pe Twitter FOTO

Recent, Twitter-ul a vuit de poze ale vedetelor, care au decis sa impartaseasca cu toata lumea poze surprinse acasa, la plaja, la plimbare, in vacantele exuberante sau pe platoul de filmare.

Rihanna ne arata ce tratamente faciale foloseste, Eva Longoria s-a imprietenit cu doi catelusi,
Selena Gomez isi etaleaza look-ul albastru din cap pana-n picioare, iar Justin Bieber – hop si el intre Katy
Perry si iubitul ei, Russel Brand. Uite in ce ipostaze ni se prezinta starurile pe Twitter!

Care e cea mai buna piesa a verii?

A fost “Give Me Everything” sau “Man Down“? Sau poate “Senorita“? Playlistul nostru a fost plin vara asta, iar acum vrem sa stim cine se poate mandri ca a avut piesa verii.

Ca vrem sau nu, trebuie sa ne luam la revedere de la vara, dar nu putem sa lasam fetitele in bikini sa plece si sa uitam de mare, pana nu aflam care a fost soundtrack-ul ultimelor luni.

Cameron Diaz isi arata burtica de gravida

Nu-i asa ca va place de Cameron Diaz cu burtica de gravida? Insa nu e o sarcina adevarata pentru ca actrita filmeaza pentru noul sau rol din What To Expect When You’re Expecting, si dupa cum vedeti paparazzi au surprins-o pe platourile de filmare, in toata splendoarea ei.

VIDEO / Vezi cat de bine il imita Chris Brown pe Michael Jackson!





Chris Brown a fost invitat de Affion Crocketts in emisiunea "In The Flow", loc in care cei doi au facut un show de Battle - Michael Jackson style!








Beyonce se dezbraca in noul ei clip “1+1”! VIDEO super sexy





In videoclip, Beyonce este imbracata sumar si provocator, se mangaie singura, isi umezeste buzele, iar jocul seductiei e ridicat la rang de arta.







Inna îşi lansează un album nou

"I Am The Club Rocker" a fost compus de băieţii de la Play & Win şi, o dată cu lansarea acestui album, fanbase-ul se va numi "club rockers". Prin definiţie, un "club rocker" este orice fan din orice colţ al lumii care se distrează în felul lui pe muzica Innei.

"Inna este cauza, noi creem efectul! E foarte uşor să lucrezi cu un artist ca Inna pentru că prezenţa ei în studio este mereu o sursă de inspiraţie pentru noi.Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru inspiraţie, avem convingerea că este cel mai bun album al nostru. Şi de data asta venim cu elemente noi pentru a îmbunătăţi sound-ul, iar mesajul este unul de îndemn pentru toţi cei care se simt tineri şi dornici de distracţie. Avem aşteptări mari şi sperăm să ne autodepăşim. Totul din dragoste pentru muzică!", au declarat băieţii de la Play & Win.

Cele mai vizualizate videoclipuri de pe YouTube - Top 5 VIDEO

In 2007 a fost facut primul astfel de top, in care prima pozitie era ocupata de Judson Laipply, un comediant ce executa un numar de dans, video ce a obtinut 56 de milioane de vizualizari. Numarul era enorm pentru acele timpuri. Apoi, in 2008, Avril Lavigne i-a furat locul intai cu piesa Girlfriend, ce a devenit un succes mondial, cu 103 milioane. La inceputul lui 2010, clipul home-made cu doi pusti simpatici, Charlie bit my finger - again! a facut furori, ajungand la 148 milioane de vizualizari si inlocuind-o in top pe Avril.


In sfarsit, in 2011, faima nou-venitului Justin Bieber a atins culmi impresionante, iar colaborarea sa cu celebrul rapper Ludacris l-a ajutat sa isi urce piesa Baby in topul YouTube pana pe primul loc si sa o mentina acolo pana in prezent. Tanarul artist a atins o impresionanta cifra de 600 de milioane de vizualizari, fiin preferatul copiilor si adolescentilor din intreaga lume.


Incepand cu Bieber, iti prezentam topul 5 al celor mai vizualizate clipuri muzicale ale YouTube-ului.

1 - http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

2 - http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I

3 - http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

4 - http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U

5 - http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A

Lil Wayne’s Tha Carter IV Breaks iTunes First Week Album Sales Record In Just Four Days

In just four days, Lil Wayne has broke the iTunes first week album sales record with his Tha Carter IV album. Kanye West and Jay-Z were the previous holders of this record with “Watch The Throne”, but C4 has already sold over 300,000 copies digitally and it hasn’t even been a full week :o

Lil Wayne remains unstoppable with his hotly anticipated, critically-acclaimed new album for Cash Money Records/Universal Republic Records, THA CARTER IV, breaking the iTunes record for first-week U.S. album sales in only four days with over 300,000 units sold. Lil Wayne breaks the record set only two weeks ago by Jay-Z and Kanye West’s “Watch The Throne,” and held by Coldplay before that.

This is great news for Wayne and us Wayniacs, but please do keep supporting the album and purchase C4 if you haven’t already bought it, because I know we all want Weezy to get them 1 million copies of Tha Carter IV sold first week