vineri, 4 ianuarie 2013

Miley Cyrus isi spune punctul de vedere despre accidentul in care si-a pierdut viata paparazzo care il urmarea pe Justin Bieber.


Un fotograf a murit lovit de o masina in timp ce facea poze unui alt automobil sport care ii apartine cantaretului Justin Bieber. 

Potrivit declaratiilor politistilor, fotograful a murit la spital pe 1 ianuarie. Miley Cyrus a postat cateva mesaje dure dupa ce a aflat de moartea unui paparazzo care a vrut neaparat o poza cu Justin Bieber.

"Sper ca accidentul in care a fost implicat acest paparazzo sa aduca o serie de schimbari in 2013. Paparazzi sunt periculosi! Accidentul Printesei Diana nu a fost suficient?!", a scris Miley pe o retea de socializare.

"Este nedrept ca lumea sa il acuze pe Justin Bieber pentru asta. Asa a fost sa fie! Mamele isi invata copiii inca de mici sa nu se joace pe strada! Paparazzi se comporta ca niste nebuni in goana lor dupa o poza buna si asta face imposibila luarea unor decizii care sa tina cont de siguranta tuturor", a mai spus Miley.

Fotograful Chris Guerre a murit intr-un accident in timp ce il urmarea pe Justin Bieber pentru a-i face o fotografie la bordul Ferrariului lui alb.