miercuri, 26 septembrie 2012

Fica lui Whitney Houston intrun accident rutier ! [POZE]

Fica artistei Whitney Houston Bobbi Kristina a facut parte intrun accident rutier in statul american Georgia. Distrugand toata partea frontala a autoturismului. 

Masina un Camaro din anul 2012 in care statea Bobbi Kristina fica artistei Whitney Houston apartinea prietenului lui Bobbi, Nick Gordon. sursele apropiate ale lui Bobbi Kristina sustin ca Nick Gordon conducea autoturismul in timpul in care sa produs accidentul cu Bobbi Kristina ca si pasager.

Detalile despre accident sunt ne clare dar din cate sau auzit cuplul se certau in timpul in care sa intimplat accidentul. Numai masina lui Nick afost singura masin implicata in accident si din fericire nimeni nu a fost ranit.


Dupa accident masina a fost destul de avariata din cate vedeti si din poze dar miraculos au aujns inapoi la apartamentul lor.


Politia a ajuns la iei acasa dupa scurt timp de la accident dar nu din cauza accidentului ci din cauza zgomotului pe care al faceau Nick Gordon si Bobbi Kristina si vecini au chemat politia. Dar nimeni nu iau dheschis usa.


Din reportajele ofiterilor de politie masina a fost parcata afara cu avarile pornite si se parea ca masaina a fost condusa in stagiul avariat.

Din cate am auzit accidentul este sub investigatile politiei