miercuri, 26 septembrie 2012

Cei de la LMFAO nu se despart, sosesc la București într-o săptămână !

Recent au apărut în presă o serie de zvonuri potrivit cărora cei de la LMFAO ar intenționa să încheie proiectul muzical pentru a urma cariere solo. Cei doi membri au luat însă atitudine pentru a-și liniști fanii. Până la prima lor vizită la București a mai rămas o săptămână. 

Într-un interviu pentru MTV America via NME, duo-ul a insistat că este mai unit ca niciodată și că nu plănuiește să se despartă.

 „În primul rând, nu ne despărțim. Știu asta sigur. Facem parte din aceeași familie, deci mereu va exista iubire între noi”, a declarat SkyBlu.

 Zvonurile au pornit de la faptul că cei de la LMFAO vor să ia o pauză, dar, spun ei, tocmai pentru a putea veni cu idei noi pentru următorul material semnat LMFAO, care trebuie să fie unul extraordinar. SkyBlu a mai explicat că vor să-și limpezească mințile și să demonstreze lumii ce pot face fiecare, individual, pentru a deveni și mai puternici împreună.

 Pe 4 octombrie duo-ul se va prezenta pe scena de la Arenele Romane în celebrii pantaloni (și lenjerie intimă) cu animal print și va electriza publicul cu hit-urile I’m sexy & I know it, Shots, Party Rock Anthem și Sorry For Party Rocking. Concertul va fi organizat de UNIlife România, iar mai jos vă prezentăm clipul celei mai cunoscute piese LMFAO - Sexy and I Know It. Există și un eveniment pe Facebook legat de concertul LMFAO, unde vă puteți confirma particiarea. 

Biletele la concertul LMFAO se pot cumpăra de pe Eventim.ro la următoarele prețuri: 
Regular: 120 Lei
 Front Stage: 200 Lei 
KING SUITE TERASA*:600 Lei
 KING SUITE TERASA*: DOAR PENTRU 150 DE PERSOANE EXCLUSIVE