marți, 25 septembrie 2012

Afla care sunt ispitele carora Inna nu le poate rezista !

Cand vine vorba de forma fizica excelenta Inna poate fi consoderata cu siguranta un exemplu de urmat 

In octombrie, revista “Ce se intampla, doctore?” celebreaza miscarea si toate beneficiile ei pentru trup si suflet. Un prim exemplu este oferit de Inna, care marturiseste ca dieta si sportul fac parte din stilul ei de viata, in ciuda programului incarcat.

Incerc sa pastrez un echilibru in alimentatie, desi de foarte multe ori este greu, avand in vedere ca sunt mereu plecata. Nu sunt nici gurmanda, nici foarte pofticioasa, mananc de obicei putin, fac miscare de fiecare data cind am ocazia, dansez mult, inot” a marturisit artista care a facut cateva poze hot, dovezi ale energiei maxime de care da dovada.

"Mananc legume, fructe, salate mai ales, din cand in cand si dulciuri, mai putin prajeli. incerc sa nu exagerez niciodata, nu din cauza kilogramelor in plus, cat mai ales pentru o dieta echilibrata si un tonus bun", spune Inna.

Artista recunoaste ca sunt si ispite carora nu le poate rezista: "Imi plac prajiturile si, din cand in cand, atunci cand mi-e pofta, nu pot sa rezist tentatiei de a le manca. Dar stiu ca nu am probleme si ca nu se vor depune. Din acest punct de vedere, pot spune ca sunt norocoasa".

Afla mai multe din cel mai recent numar al revistei CSID
.