joi, 27 septembrie 2012

Avril Lavigne planifica o nunta "rock 'n' roll" !

Avril Lavigne planifica o nunta "rock 'n' roll"plina de surprize.
Cantareata a anuntat recent logodna cu solistul trupei Nickelback Ciad Kroeger.Rocker-ul spune logodnica lui este plin cu idei pentru nunta, dar Chad nu este în totalitate sigur ce ea este de planificare.

"Nunta este copilul Avril lui. Are un gust minunat si un ochi bun pentru detalii speciale", a declarat el pentru revista germană În. "Avril ar dori să-și îndeplinească unele dintre visele ei cu nunta si nici eu nu sunt implicat în toate detalii. Vor o mulțime de surprize si pentru mine. Tot ce știu este că va fi o petrecere foarte interesant, cu o mulțime de elemente de rock 'n' roll. "

Logodna lui Avril si a lui Chad a ridicat multe intrebari ?Toate ca se cunosc de ceva timp, au început să se întâlnească numai în luna iulie. Chad, apoi a propus în luna august, cu un inel cu damant de 14 carate.

Cantaretul de 37 de ani, a fost șocat de răspunsul inițial, dar insistă că nu-i pasă ce cred oamenii despre relația lui cu Avril.

"Reacția lovit nea lovit în totalitate prin surprindere, "a explicat el. "Am crezut ca am fost bine pregătiți pentru acest lucru, dar a trebuit să învețe că nu au fost în mod evident că bine pregătit. Noua nu ne pasă ce spun oamenii. Ceea ce contează este faptul că Avril si eu suntem fericiti imreuna. "