vineri, 24 decembrie 2010

Tony Ray feat. Lil Smiley - Sound Of Freedom (TEASER) Official Video


Azi Tony Ray impreuna cu Lil Smiley au lansat Teaserul la piesa "Sound Of Freedom".
Videoclipul full va aparea in luna Ianuarie.
Vizionare placuta !

Directia 5 lanseaza Proiectul Cinema Love !

Pe ziua de 21 decembrie, membrii formatiei Directia 5 au sustinut o conferinta de presa in care au anuntat lansarea albumului Cinema Love, care include si melodia cu acelasi nume, piesa care a intrat in competitia nationala pentru Eurovision.

Albumul Cinema love se va distribui gratuit pana pe data de 30 decembrie 2010 in cadrul evenimentelor si concertelor Directia 5. Pe langa piesa Cinema love acesta, contine hituri precum Noaptea esti doar a mea, Obsesia, Esti ingerul meu sau Ai un loc, 14 melodii de suflet lansate de Directia 5 in cursul celor aproape 20 de ani de existenta pe piata muzicala romaneasca.

Piesa Cinema Love concureaza alaturi de alte 12 piese, si este doua oara cand band-ul participa la Eurovision, la un interval de 10 ani. Ceva nou in ceea ce priveste Directia 5 este faptul ca legenda trupei, dupa cum il numesc ei, Toni, fost component al Directiei 5, s-a reintors in band, la cererea acestuia, pe care baietii nu i-au putut-o refuza.



Liviu Hodor and Tara-Dream with you!

Pe 21 decembrie 2010, a avut loc lansarea unui nou videoclip semnat Liviu Hodor si Tara la piesa intitulata Dream with you. Clipul a fost lansat in mediul online prin intermediul site-ului oficial al Radio 21.

Detaliile despre scenariu si filmare le-am aflat de la domnisoara Tara: Povestea videoclipului recent lansat este una pozitiva, o poveste de dragoste cu nabadai, dar cu final fericit. Scenariul are la baza un cuplu de indragostiti aflati la o cina romantica. Cele doua personaje (un actor si o balerina ) trec simultan prin mai multe stari: tandrete, agresivitate, patima, ura, pasiune, actiunile lor fiind influentate de versurile melodiei Dream with you.

Filmarile au avut loc la Palatul Snagov, pe 10 decembrie, in regia lui Dragos Buliga si au durat cam 14 ore. Tinuta mea a fost oferita de Manoush si aleasa de stilistul Medine Pop, iar tinuta lui Liviu a fost aleasa de Alina Latan. Echipa de filmare a fost alcatuita din profesionisti... iar rezultatul se vede!
. De asemeni ea a mai adaugat ca e foarte multumita de rezultat, fiind exact ceea ce si-a dorit.

Vizionare placuta !

Stereo Love ajunge pe locul 19 in Top 100 Billboard

Daca acum cateva saptamani, single-ul Cat Music se afla pe pozitia 26 in Top 100 Billboard, cel mai important top muzical al vanzarilor, cumulat cu cel al difuzarilor, ascensiunea faimoasei piese continua. 

In prezent, Stereo Love se situeaza pe pozitia 19 in celebrul top american, cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de catre o piesa romaneasca.

In acelasi timp, hit-ul Cat Music se afla de patru saptamani pe prima pozitie a clasamentului US BB Hot Dance Airplay si tot pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese dance, conform Billboard.

Recent, succesul Stereo Love a fost recompensat cu un Disc de Aur in SUA si unul de Platina in Canada, pentru vanzari de peste 500.000 unitati, piesa situandu-se pe locul 12 in clasamentul general iTunes.



miercuri, 22 decembrie 2010

Cheryl Cole: "Dorinta mea de Anul Nou este sa ma demachiez inainte de somn"

Cheryl Cole este hotarata sa-si imbunatateasca ritualurile de frumusete in anul care vine, deoarece uita intotdeauna sa se demachieze dupa ce se intoarce de la petreceri.

Cantareata recunoaste ca poate fi putin delasatoare cand vine vorba de curatarea tenului inainte de culcare, asa ca dorinta ei de Revelion va viza strict acest aspect.

`Stiti cum se intampla, cand va intoarceti de la o noapte nebuna in oras, va culcati si dimineata va treziti cu perna plina de machiaj. Am adormit fara sa ma demachiez de cateva ori si nu-mi place acest lucru. Urasc felul in care arata pielea dimineata. Dorinta mea de Anul Nou este sa am grija de acum incolo sa dau jos fardurile inainte de somn`, a declarat Cheryl.

Mai mult, artista in varsta de 27 de ani mai viseaza la o minune: ca parul ei sa fie in permanenta coafat profesionist, de la sine, astfel incat sa nu se mai preocupe tot timpul de felul in care ii arata suvitele:

`As cere o coafare permanenta daca un duh m-ar intreba care mi-e dorinta de Revelion. Asa, m-as trezi dimineata cu parul perfect, fara sa fiu nevoita sa-l mai spal vreodata. Aaaa, si as vrea sa clipesc doar iar el sa se schimbe in orice mod imi imaginez`, a completat Cheryl.

Laura Cosoi, in cel mai nou videoclip al trupei Hurts !

Laura Cosoi apare in cel mai recent videoclip al trupei britanice Hurts, realizat pentru piesa Sunday.
Filmarile pentru clip au avut loc in studiourile Media Pro, cu cei de la Domino Production.
Producatorul videoclipului este nimeni altul decat W.I.Z, cel care a lucrat cu artisti mari precum Massive Attack, Oasis, Kaiser Chiefs, All Saints, Stereophonics, The Chemical Brothers sau Marilyn Manson.
`Aceasta este a doua mea colaborarea cu trupa Hurts. Daca in primul clip, cel pentru piesa "Better than love", eram un personaj androgin, de aceasta data joc rolul unei ispite a lui Orfeu din Infern. Sansa de a ma intalni cu W.I.Z si cu cei din trupa Hurts a carei fana m-am declarat ulterior a fost pentru mine o experienta unica, deosebita si m-am simtit privilegiata ca am facut parte dintr-un cast atat de valoros din punct de vedere artistic`, a declarat Laura.
Filmarile s-au prelungit pana la 16 ore de munca, iar ghinioanele nu au ocolit desfasurarea lor.
Din cauza conditiilor meteorologice, costumele comandate special la Londra pentru acest videoclip, costume care au costat jumatate din bugetul alocat acestei filmari, nu au mai ajuns.

Pentru a viziona acest videoclip dati click aici

Katy Perry, maestra a magiei in dormitor

Katy Perry a dezvaluit curand ca recurge la trucuri magice pentru a-si tine proaspatul sot, Russell Brand, fericit.
Cantareata recunoaste ca nu a fost usor sa-si transforme partenerul din afemeiat in baiat "de casa”, prin urmare este nevoita sa faca eforturi constante de a-l tine multumit in asternuturi.
`Am secretele mele si cateva trucuri magice la care recurg, bineinteles. Nu pot sa impartasesc cu voi pentru ca le vor afla toate fetele. Sa spunem doar ca nu sunt deloc timida. Si nu port niciodata pantaloni scurti. Niciodata`.
Frumoasa bruneta mai spune ca isi programeaza cu atentie orarul incarcat, astfel incat sa aiba timp pe care sa-l petreaca alaturi de Russell:
`Intotdeauna ma asigur ca am timp pentru el. Suntem amandoi foarte ocupati, munca noastra inseamna o mare parte din viata. Asa ca nu uit sa fac loc si de cate o pauza. Am week-end-uri pentru Russ si week-end-uri pentru prietenii mei. Niciunul din noi nu vrem sa ne pierdem in celebritate`.

DJ Andi ft Stella Happiness videoclip !

DJ Andi si Stella au lansat vidoeclipul singleului Happiness.

`Smile is the answer!` Acesta este ideea de la care au plecat cei doi artisti cand au lansat in FM single-ul Happiness la Radio 21, devenit rapid unul din cele mai apreciate hituri ale anului.

DJ Andi a mentionat in Bine Dimineata ca de regia, montajul si scenariul clipului este responsabil in totalitate un singur om, Khaled Mokhtar.

Videoclipul Happiness a fost filmat la Bucuresti, la inceputul lunii decembrie, intr-un frig ingrozitor. Si asta pentru ca toate lucrurile frumoase se fac in frig.

`Happiness` include si un montaj original alb-negru de la editia din acest an a Liberty Parade, cu imagini care-l suprind pe DJ Andi mixand o varianta speciala a piesei.

Muzica si versurile sunt semnate de Kamelia si George Hora, iar piesa este produsa de George Hora, in Studio 66 din Timisoara.



Vizionare placuta !

Cheloo, in razboi cu Spike si Guess Who !

Cheloo s-a suparat foc pe Spike si Guess Who, motiv pentru care numele lor apare inscriptionat pe cruci de lemn in cel mai recent videoclip in care apare rapperul, intitulat We Don`t Care.
Cheloo a declarat ca motivul ostilitatii sale fata de cei doi artisti hip-hop vine din atitudinea lor trufasa fata de el, cu toate ca acesta i-a ajutat sa ajunga populari.
Lansarea clipului piesei "We don't care, we don't give a fuck" semnata Markone1 feat. Cheloo a starnit curiozitatea masiva a fanilor vizavi de mesajul dur al crucilor inscriptionate cu numele lui Guess Who, Spike, Mini Moga, Connect-R si Grasu XXL: Conecter este `Mort fara pene`, Spike este `***** dezosata`, Guess Who e la `Locu potrivit`, iar Grasu XXS este `Mort de foame`.
Cheloo explica pe canalul sau de youtube ca ca problema in ceea ce ii priveste pe Spike si Guess Who este una mai veche, care tine de respect, iar ceilalti au fost luati "pur si simplu la misto".
`Noi ii taxam pentru ce sunt sau in ce s-au transformat acesti baietei (Guess Who si Spike). Nu uitati ca eu le-am tinut curu' cand a fost vorba sa-si ia bataie in viata reala si tot eu i-am pus pe scena cand poate nu meritau atata atentie si, in schimb, mi-au vorbit, in repetate randuri, de sus si pe nas. Pai ce p... a mea, nu tre' sa ne respectati? In plus, ati uitat cu totii de unde ati plecat. Noi nu`.
Totodata, Cheloo mentioneaza ca asteapta o replica de la Spike si Guess Who pentru planul B si spera ca acestia sa aiba curaj sa il faca sa ajunga la planul C (?!), sugerand voalat ca e nerabdator sa ajunga si la o lupta fizica, de cartier, nu doar una de idei.
Iulian Moga, surprins sa apara in clip

Regizorul Iulian Moga nu intelege de ce apare si numele lui pe una dintre cruci, deoarece avea senzatia ca rapperul din Parazitii il simpatizeaza:
`Nu stiu ce are cu mine si nici nu ma intereseaza, dar ma surprinde atitudinea lui. Cand am filmat clipul lui Smiley, la piesa "Plec pe Marte", Cheloo mi-a declarat ca este fanul meu numarul 1`, a declarat Iulian pentru Cancan.

Lady Gaga, in fundul gol la -7 grade Celsius (poze)

Lady Gaga se depaseste pe sine cand vine vorba de aparitiile excentrice in public.

Artista a fost surprinsa astazi, in timp ce se afla la o sesiune de cumparaturi in Paris, purtand doar lenjerie intima si o geaca din piele la temperatura de -7 grade Celsius.

Ce-i drept, Gaga nu si-a uitat acasa ochelarii de soare si ciorapii-plasa consacrati, care nu i-au fost insa de mare folos in lupta cu frigul naprasnic.

Cantareata a accesorizat look-ul sau cu un colier de piele la baza gatului si o pereche de ochelari de soare, iar in picioare a purtat o pereche de cizme negre cu toc inalt.

Gaga se pregateste sa cante in aceasta seara la Bercy din Paris, concertul fiind reprogramat ulterior din pricina furtunilor de zapada din oras.

Temperaturile au scazut astazi sub -7 C in Parisul inzapezit.

marți, 21 decembrie 2010

Michelle revine cu o piesa noua "True Love"

Michelle revine cu o noua piesa intitulata "True Love", in colaborare cu Comercial Music Productions.Piesa are influente R&B si Pop.Pentru a asculta piesa click aici

G-PoinT & Lil Smiley - Insomnia [Club Mix]

Pentru a asculta "Insomnia" , un club mix realizat de cei de la Comercial Music G-PoinT si Lil Smiley, click aici

duminică, 19 decembrie 2010

Sasha Lopez & Dj Draos - All my People [Remix] HQ

Pentru a asculta piesa dati click aici

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Cel mai nou videoclip al lui Guess Who 'Manifest' !

Guess Who revine cu un super videoclip, de data aceasta pentru piesa "Manifest".

Produsă de Mitză şi Vlad de la Agresiv, “Manifest” este o piesă compusă special pentru fanii artistului.

Videoclipul a fost filmat la jumătatea lunii august în regia lui Andrei Stăruială şi beneficieaza de apariţia a peste 50 de fani, o adevărată armată a artistului.

Vizionare placuta !

GaGa l-a ucis pe Mos Craciun!

Se pare ca Lady GaGa se cam plicisea pe-acasa si, cum n-a mai avut motive sa apara prin presa, a decis ca e cazul sa schimbe ceva si sa socheze din nou. 

Aseara, la Arena O2 din Londra, Lady GaGa a inceput sa cante piesa lui Shakin' Stevens, "Merry Christmas Everyone", dar, spre surpinderea tuturor, in loc sa ii lase pe oameni sa se duca acasa cu spiritul Craciunului in suflet, a luat din public un Mos Craciun de plus si a incercat sa-i muste capul.

Mosul s-a dovedit, insa, prea tare pentru dintii cantaretei, care frustrata fiind si-a folosit tocul pentru a-l "injunghia" pe Mos Craciun. Acum, noi intelegem ca ea vrea sa socheze, dar cu Mos Craciun ce-a avut? Sau poate a facut asta din cauza ca n-a primit cadou anu trecut...

Si asta nu e tot. Cu doua zile inainte, GaGa a aparut neanuntata pe scena in timpul unui concert a trupei Semi Precious Weapons, imbracata cu nimic altceva decat sutien si chiloti. Evident, cei prezenti in sala au innebunit de fericire si multe din femeile prezente la concert au decis sa i se alature lui GaGa, asa ca s-au dezbracat pana la lenjerie. Macar barbatii din sala pot sa-i multumeasca lui GaGa.

Pentru a viziona acest video dati click aici

Usher lovit pe scena cu tocul in gura de catre o fana! VIDEO

Vedetele se mai confrunta si cu situatii penibile sau neplacute pe scena. Mai arunca vreun fan cu o sticla de apa, sau vreo fana infierbantata cu chilotii sau sutienul din dotare. 

Usher, insa, e la o categorie speciala, unde nu are inca un competitor.

In timpul unui concert la Madison Square Garden, cantaretul a invitat o fana pe scena pentru a canta alaturi de el una din piesele slow din repertoriul sau.

Fata s-a "incins" insa la un moment dat, si in incercarea de a se face mai comoda, l-a lovit pe Usher cu tocul in cap. Spre norocul cantaretului rana a fost doar superficiala, si acesta a putut sa-si contine recitalul.

Pentru a viziona videoul dati click aici

The Streets trece prin toate chinurile si aduce 'Going Through Hell' VIDEO PREMEIRA

N-am mai vazut un videoclip nou de la The Streets de foarte mult timp, asa ca ne bucuram sa-l revedem pe Mike Skinner cantand despre problemele si dificultatile din viata oricui. 

Despre videoclip n-ar fi multe de spus, pentru ca e foarte simplist, ca de altfel majoritatea videoclipurilor lui, care se concentreaza pe Mike Skinner.

Piesa este extrasa de pe noul album The Streets, "Computer and Blues", care va fi lansat pe 7 Februarie.

Pentru a asculta piesa dati click aici

miercuri, 15 decembrie 2010

U2 au cantat in privat pentru un roman

Legendara trupa U2 a concertat in privat pentru omul de afaceri Bogdan Buzaianu, un roman foarte bogat care traieste in strainatate.
Recitalul a avut loc pe data de 4 decembrie, langa Monaco, cu ocazia zilei de nastere a miliardarului.
U2 au zburat cu un avion privat tocmai din Australia, acolo unde sustin momentan un turneu, pentru a primi onorariul urias de la sarbatorit.
Bogdan Buzoianu si-a mai surprins prietenii in trecut cu astfel de gesturi, tot cu ocazia aniversarii sale.
In urma cu cinci ani, la petrecere i-au cantat Joe Cocker si Buena Vista Social Club, in Bamboo, Bucuresti iar anul trecut, la Monte Carlo, a invitat-o pe Leona Lewis sa sustina un concert extraordinar, tot de ziua lui.

Virtuozii Transilvaniei concerteaza la Brecht

Ansamblul muzical `Virtuozii Transilvaniei` va sustine un concert de muzica clasica si evergreens in ajunul Craciunului.
Recitalul va avea loc sambata, 18 decembrie, de la ora 20:00 la Brecht, informeaza rngpress.ro.
Evenimentul se deruleaza in colaborare cu Custoskring Brecht.
Biletele au pretul de 10 euro, membrii Mioritei platind doar 8 euro.
Ansamblul "Virtuozii Transilvaniei", condus de dirijorul Traian Covrig, este compus din sapte muzicanti si o interpreta vocala si vine de la Cluj.
Ei au urmat cursurile Conservatorului din Cluj Napoca - capitala Transilvaniei, oras situat in nord-vestul Romaniei - unde locuiesc si muncesc in prezent.
Grupul interpreteaza in special muzica folclorica romaneasca, dar si muzica clasica si melodii din repertoriul international de muzica usoara.
In perioada Craciunului programul lor contine si colinde romanesti si internationale.
Variata gama de instrumente - vioara, clarinet, taragot, caval, acordeon, contrabas - completata cu o vocea calda le confirma reputatia de virtuozi de care se bucura.

Mezzosoprana Lavinia Bocu va canta colinde la gara din Cluj

lujenii vor avea parte de un concert inedit de colinde, vineri, intr-o locatie neconventionala: Gara CFR Cluj.

Mezzosoprana Lavinia Bocu ii va incanta pe clujeni cu cele mai frumoase colinde americane vineri, 17 decembrie 2010, intre orele 19-20. Concertul va avea loc intr-o locatie mai putin obsinuita, holul Garii CFR Cluj, scrie Adevarul.

`Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, clujenii vor avea parte de o surpriza care ii va aduce cu siguranta mai aproape de spiritul Craciunului`, anunta organizatorii. Lavinia Bocu este absolventa a Academiei de Muzica `Gheorghe Dima` din Cluj-Napoca, sectia canto. Artista a sustinut numeroase turnee de promovare a imaginii Romaniei peste hotare.

luni, 13 decembrie 2010

Ellie White intr-o relatie serioasa cu succesul

Elena, a.k.a. Ellie White, este unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale scenei muzicii dance a momentului. Cu un nume care exprima antiteza dintre alb si negru, dintre ingenuu si provocator, Elena are in acest sfarsit de an primul sau hit solo pe frecventele celor mai mari radiouri din tara. Insusi titlul acestuia, 'Nu te mai caut', ne sugereaza faptul ca Elena a gasit deja calea spre succes si stie foarte bine ce isi doreste in continuare.


Cele doua piese care au prefatat lansarea acestui single au fost o adevarata provocare pentru iubitorii muzicii de club, urmatorul hit fiind astfel asteptat cu mare interes. 'Nu te mai caut' poarta semnatura Play & Win, succes de top international la randul lor dar si producatori ai multor artisti cunoscuti. Melodia a intrat deja in heavy rotation pe radiourile din tara, confirmand inca o data faptul ca numele Elenei este sinonim cu hit-ul.

La inceputul saptamanii, la Buftea, s-a filmat videoclipul piesei, in regia lui Dragos Buliga. Acesta este unul de imagine, reflectand schimbarile prin care Elena a trecut de-a lungul timpului, punandu-i astfel in lumina adevarata personalitate. Chimia echipei formate din Dragos si Elena este una cu adevarat speciala, clipul filmandu-se foarte repede iar rezultatul fiind unul pe cat de creativ, pe atat de sugestiv.
Pentru a ascult piesa dati click aici

Una dintre cele mai nonconformiste prezente la VIP Hour, Grasu XXL a facut in studio-ul Music Channel topul pieselor sale preferate, care poate fi vazut sambata, de la ora 21.00 si in reluare duminica de la ora 15.00.

Adept al muzicii bune, Grasu XXL nu a omis sa ii includa in clasamentul sau pe Robbie Wiliams, Red Hot Chilli Peppers sau pe Ryan Leslie. Despre "Addiction", un featuring cu Cassie & Faboulous, Grasu XXL a declarat: "Mi se pare una dintre cele mai porno piese facute ever" si a plasat-o pe una dintre primele pozitii ale topului sau.

Pentru a sculta piesa de care vorbest GRASU XXL dati click aici

Mihai Popoviciu lanseaza "Trapped in Brakets", la Highgrade Records!

Dupa o vara agitata si plina de gig-uri importante in cluburile din Europa, Mihai Popoviciu s-a intors in studio. Asa se face ca Mihai a lansat, la inceputul lunii decembrie, "Trapped in Brakets", la labelul Hihgrade Records.



Acesta este release-ul cu numarul 87 al casei de discuri, este disponibil in format vinyl si digital si contine trei piese, "Trapped in Brakets", "Second Scale" respectiv "Adviced". Materialul pregateste terenul pentru albumul de debut semnat Mihai Popoviciu, programat spre lansare in luna mai a anului viitor, la acelasi Highgrade Records.

Desi este considerat de anumite publicatii straine un "newcomer" in House si Techno, discografia lui Mihai Popoviciu vine sa contrazica aceasta idee. Cu materiale lansate la label-uri ca Gigolo Records, Level Non Zeri, brise, Diynamic sau Highgrade, inca de la inceputul anilor 2000, Mihai Popoviciu este astazi unul dintre cei mai prolifici si apreciati producatori de muzica electronica din Europa de Est. Agenda incarcata a lui Mihai Popoviciu vine sa confirme o data in plus succesul international de care se bucura. Pentru finalul acestui an, Mihai va bifa o vizita in celebrul Panorama Bar, din Berlin, pe 18 decembrie.

Cele mai importante gig-uri din 2011 pentru Mihai Popoviciu sunt in clubul S-One (Essen), pe 15 ianuarie, la The Civic Underground (Sydney), pe 26 martie, la L'Entrpot (Strasbourg), pe 1 aprilie, in Newberlinclub (Neumarkt), pe 28 mai si pe 25 iunie, la Munchen, in clubul Harry Klein.
Pentru a asculta piesa click aici

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Tony Ray feat. Lil Smiley - Sound Of Freedom [Chipmunks Remix] 2010

Azi a aparut pe canalul oficial de YouTube Remixul Alvin And Chipmunks 
la piesa Tony Ray feat. Lil Smiley - Sound Of Freedom: 
Va invitam sa ascultati piesa - click aici

Gorillaz isi dau albumul gratis de Craciun

Trupa Gorillaz pregateste fanilor un cadoul special de Craciun: un album nou, care va putea fi descarcat gratuit pe 25 decembrie de pe site-ul oficial al formatiei.
`In Ajunul Craciunului, vom lansa videoclipul uneia dintre piesele incluse in acest album. Apoi, in prima zi de Craciun, fanii vor putea sa descarce gratuit intregul album. Acesta este cadoul nostru de Craciun pentru fanii nostri`, a declarat Jamie Hewlett, unul din componentii trupei.
Damon Albarn, liderul Gorillaz, a anuntat intr-un interviu acordat publicatiei New Music Express ca intregul album a fost inregistrat in timpul turneului mondial intreprins de trupa Gorillaz in a doua parte a acestui an.
Cel de-al treilea album al grupului Gorillaz, intitulat "Plastic Beach", care da si numele acestui turneu mondial, a fost lansat in luna martie si a ajuns pe locul al doilea in topurile muzicale britanice.
Trupa Gorillaz a cantat in iunie la festivalul de la Glastonbury, unde a fost cap de afis, dupa ce rockerii de la U2 si-au anulat prezenta la eveniment din cauza recentei operatii la spate la care a fost supus solistul grupului, Bono.

Inna nominalizata la unul dintre cele mai prestigioase premii Europene!

In fiecare an, Comisia Europeana ofera 10 premii European Border Breakers Award pentru cei mai influenti newcomers ai anului.

Unul dintre cele 10 nume este INNA, adevarata forta dance ce a luat prin surprindere Europa cu ritmurile sale de club, frumusetea si aparitia senzuala dar ingenua.

Premiile vor fi acordate in deschiderea celei mai mari intalniri de pe scena muzicii live a anului, Eurosonic Noorderslag iar printre cei 10 cantareti apreciati pentru vanzarile si agenda de concerte internationale, alaturi de INNA, se mai numara si Stromae, Caro Emerald si Mumford & Sons.

In cadrul aceluiasi eveniment se va acorda 'EBBA Public Choice Award', un premiu de popularitate la nivel european ce va fi stabilit prin voturile directe ale fanilor. 'Cu o serie de hituri si cluburile din Europa si Orientul Mijlociu deja la picioarele ei, INNA este hot' - spune site-ul evenimentului.

Romania este pentru prima data reprezentata la aceste premii ce au propulsat de-a lungul timpului lansarea unor artisti ca Damien Rice, Katie Melua, Carla Bruni sau Adele. O puteti sustine in continuare pe INNA pentru etapa a doua a competitiei 'EBBA Public Choice Award' votand aici!

Vezi primele imagini din cel mai nou videoclip al Shakirei, 'Sale El Sol'

Dupa ce s-a instalat in tara noastra, iarna vine si in cel mai nou videoclip al Shakirei, 'Sale El Sol', dar este repede inlocuita de soarele cald. 

Scurtul preview face parte din campania de Craciun a producatorului spaniol de vinuri Freixenet, care foloseste imaginile intr-o reclama locala. Pentru aparitia in aceasta reclama, Shakira va primi din partea companiei 500.000 EURO, bani care vor fi donati in intregime Fundatiei Caritabile condusa de Shakira, Pies Descalzos. Banii vor fi folositi pentru a construi doua scoli, una in Haiti si una in Columbia.

"Dreptul la educatie este castigat la nastere, iar educatia de calitate este singurul mod de a ajuta un copil sa-si transforme visele in realitate," a spus Shakira despre munca ei caritabila.

Piesa "Sale El Sol" este inclusa pe albumul cu acelasi nume, care a fost lansat in Octombrie.

Pentru a viziona un preview din acest videoclip dati click aici

Talisman "cucereste" Roma!

"Am apreciat mancarea italiana si femeile... dar cele mai frumoase italience sunt tot romancele..." (Alin Oprea)



Turneul TALISMAN TOUR 2010 inceput pe data de 1 iunie la Calarasi (trecand prin 15 orase) , a depasit granitele tarii, ajungand pe 5 decembrie , in ajun de Sfantul Nicolae in Italia, la ROMA. Locatia aleasa de organizatori (Associazione Dei Romeni), a fost una impunatoare: TEATRO TENDASTRISCE, teatru in care se dasfasoara o serie de evenimente importante din viata culturala a Romei.

Concertul Formatiei Talisman a fost un real succes, numarul de spectatori depasind cifra de 5.000. Publicul a cantat impreuna cu Alin Oprea&Co. refrenele cunoscute ale Talismanilor, dar au dansat si s-au simtit bine si pe acordurile noilor piese de pe albumul proaspat lansat ,"Angel".

"Ne-am bucurat enorm de prezenta atat de impresionanta a publicului la concertul nostru si am ramas mai mult de o ora sa dam autografe si sa facem poze cu cei care si-au dorit. In sfarsit a venit momentul ca si o formatie romaneasca sa poata sustine niste concerte live adevarate inafara tarii, nu doar spectacole meschine in restaurante sau sali ieftine de periferie." (Alin Oprea)

"Am reusit sa vizitam majoritatea atractiilor turistice ale Romei,e adevarat pe fuga si am fost foarte placut impresionati de Colosseum,Musei Vaticani(unde am putut admira Capela Sixtina si Basilica Sf. Petru), Fontana di Trevi, Columna lui Traian,etc�Ne-am dat seama in acelasi timp, ca semanam uneori mai mult decat credeam cu stramosii nostri romani, italienii de astazi..."(Alberto Bolocan-guitar)

"Un moment in care am crezut ca-mi sta inim in loc, a fost cel al aterizarii aeronavei la intoarcerea pe Aeroportul Baneasa, unde dupa 3 ore de intarziere si un zbor destul de tensionat din cauza turbulentelor, pilotul a "trantit" destul de spectaculos avionul pe pista, incat am crezut un moment ca s-a rupt..." (Alex Lambrino-bass)

Revenind in tara, Talisman pregateste de sarbatori doua concerte extraordinare: Deschiderea sezonului de ski de la Predeal (23 decembrie) si Revelionul in piata centrala din Ramnicu Valcea. "Le dorim romanilor multa FERICIRE , pentru ca aceasta le contine pe toate: SANATATE, IUBIRE,BANI..." (Talisman)

Kanye West e fascinat de monstri in videoclipul "Monster"

Dupa ce a cochetat cu actoria si in scurt metrajul "Runaway", Kanye West revine cu un scurt-metraj horror, de data asta sub forma videoclipului pentru piesa "Monster".



In scurta avanpremiera pe care o poti vedea mai jos, Rapperul apare intins pe un pat si jucandu-se cu ceea ce par a fi doua femei moarte. Tot in filmuletul de mai jos mai apar Jay-Z, Rick Ross si Nicki Minaj, inconjurati si ei de cadavre.

Videoclipul este regizat de Jake Nava si va fi lansat cat de curand. Piesa "Monster" este inclusa pe cel mai recent album al lui Kanye, "My Beautiful Dark Twisted Fantasy".
 Pentru a viziona un promo de la videoclip dati click aici

vineri, 10 decembrie 2010

Busta Rhymes, băiatul rău din New York, în război cu "şarlatanii" români


"Afacerea-i afacere", spune rapperul american Busta Rhymes, ajuns ieri la Bucureşti după ce, vara trecută, un promoter local l-a pus pe afiş fără să-l contacteze.

Pentru a-mi lua revanşa, nu voi susţine un singur concert, ci două, în România!", le-a transmis fanilor săi români renumitul rapper Busta Rhymes (38 de ani), ajuns deja în ţara noastră şi prezent, ieri, alături de Cătălin Botezatu, la o conferinţă de presă organizată la clubul Bamboo din Capitală.

După concertul pe care l-a susţinut aseară în Bucureşti, americanul va pleca spre Braşov pentru a susţine, vineri seară, un recital în clubul Bamboo Braşov, inaugurat săptămâna trecută.

joi, 9 decembrie 2010

Roxette lanseaza primul album dupa 10 ani de pauza

Dupa 25 de ani de succes international si peste 70 de milioane de albume vandute, Roxette revine in atentia fanilor sai, dupa o pauza de aproape un deceniu, cu un nou material discografic ce urmeaza a fi lansat pe 11 februarie 2011.
Albumul se va numi Charm School si va fi promovat in cadrul turneului mondial pe care care celebrul duo suedez il va sustine anul viitor si care ii va aduce pe cei doi artisti pentru prima data si la Bucuresti, pe 31 mai, la Zone Arena.
Ideea unui album a luat nastere in timpul primelor concerte sustinute de Roxette in formula consacrata in cadrul turneului Night of The Proms, primul dupa cei aproape 10 ani de pauza.
In acele momente am inceput sa ne gandim la viitor si sa facem planuri legate de un nou material - un album care sa captureze cele mai bune momente ale trupei Roxette... privind in acelasi timp inainte, a afirmat Per Gessle.
Citeste un interviu interesant cu Per Gessle despre revenirea Roxette
Asa au inceput inregistrarile pentru Charm School, un album cu 12 piese care alterneaza intre ritmuri energizante de pop autentic si balade ravasitoare in stilul reprezentativ al trupei, improspatat cu un sound elaborat si extrem de captivant.
Pentru mine, punctul de plecare a fost intotdeauna acela de a scrie piese pentru vocea lui Marie. Ea are abilitatea de a te face sa crezi in fiecare cuvant pe care il intrepreteaza, motiv pentru care ea aduce povestile la viata. Ca si compozitor, acesta este un privilegiu incredibil de care ma pot bucura din nou, dupa atatia ani, declara Per.
Charm School este cel de-al optulea album de studio din cariera trupei si primul pe care Marie si Per il lanseaza dupa reunirea lor din 2009.
Materialul va aparea pe piata pe 11 februarie 2011, la doar o zi dupa lansarea oficiala a primului single intitulat She's Got Nothing On (But The Radio).
Piese de pe noul album, dar si cateva dintre cele mai cunoscute hit-uri Roxette vor putea fi ascultate live in cadrul concertului pe care Marie si Per il vor sustine la Bucuresti pe 31 mai 2011, la Zone Arena.
Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si in Magazinul Muzica la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) 350 lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) 250 lei, Gazon A (in picioare) 120 lei.

Busta Rhymes vrea cu Antonia

Sa se repete oare colaborarea dintre un artist roman si un rapper american?

Pe modelul Claudia Pavel ft Fatman Scoop, am putea avea candva in viitor si un feat Antonia - Busta Rhymes.

La conferinta de presa sustinuta inaintea concertului de la Bucuresti, Busta Rhymes s-a declarat incantat de Antonia.

`Am vazut videoclipurile Antoniei si mi-au placut mult. Este o fata extrem de talentata si foarte frumoasa, ramane de vazut daca vom colabora sau nu. In general colaborarea este o adevarata placere pentru mine, mai ales cand lucrez cu artisti cunoscuti pe plan mondial, insa in spatele acestor oameni minunati sta o intreaga echipa (manageri, case de discuri, avocati), si acolo intr-adevar apar o serie de probleme, de aceea prefer mai mult sa lucrez pe cont propriu`, a precizat Busta, potrivit Evenimentului Zilei.

Videoclip Hold My Hand: Michael Jackson ft Akon

In urma cu putin timp a fost lansat videoclipul piesei Hold My Hand, pe care Michael Jackson si Akon au inregistrat-o in anul 2007.

Singleul va fi inclus pe albumul `Michael`.

Lansarea materialului discografic, programata pentru data de 14 decembrie, a starnit controverse in randul familiei sale, care se teme ca melodiile au fost inregistrare de un impostor.

Cu toate acestea, casa de discuri Sony Music a efectuat mai multe analize ale sunetului pentru a demonstra autenticitatea vocii si a declarat urmatoarele:

`Nu avem niciun dubiu asupra rezultatelor efectuate in urma cercetarilor si ne bazam pe martorii din studio-ul de inregistrari care au fost alaturi de Michael, asa incat va asiguram ca vocea pe care o veti auzi pe album este a lui`.

Vizionare placuta !

Cee-Lo inconjurat de femei amuzante, elegante si sexy in 'It's OK'


Cee-Lo continua sa se afiseze cu personajul sau "Lady Killer" si in noul videoclip, "It's OK", in care toate fetele sunt innebunite dupa el.

In noul videoclip, Cee-Lo da peste trei femei diferite si extrem de frumoase. Una dintre ele, imbracata intr-o rochie galbena, este tipa amuzanta si lipsita de griji, cea in rochie albastra este tipa eleganta, iar cea in rochie rosie este femeia sexy.

"It's ok to say that you love me," canta Gnarls Barkley in timp ce se distreaza cu fiecare dintre cele trei fete. Piesa "It's OK" este inclusa pe cel de-al treilea album al lui Cee-Lo, "The Lady Killer", si devine al doilea single dupa "Fuck You".

Pentru a viziona acest videoclip dati click aici

Oana Zavoranu ft Connect-R Ma intreb

Ca preambul pentru lansarea noului single la care inca se lucreaza dar mai ales pentru ca este luna decembrie, luna cadourilor, Oana Zavoranu relanseaza "Ma intreb", o piesa slow beat RNB.

Ma intreb ste o colaborare cu Connec-R, care semneaza totodata si compozitia si productia single-ului, scrie vedeta.ro.

Nu este o piesa total necunoscuta publicului, fanii Oanei cunoscand acest track insa la momentul cand a fost terminata productia, Oana se afla in promovare cu alte proiecte si de aceea nu a fost lansat acest single si nici trimis spre difuzare radiourilor.
Pentru a asculat piesa click aici

Tom Boxer & Alexandra Black - cocktail vedeta in cluburile straine

Tom Boxer este unul dintre artistii romani cei mai cautati in afara tarii. Piesele sale s-au bucurat de un mare succes si au fost licentiate in tarile din Europa dar si in exotica Brazilie.
Melodii ca Morena sau Obsession au devenit hituri de radio, ocupand primele pozitii in topurile din Polonia, Serbia sau Bulgaria.
Succesul din topurile radio si-a pus bineinteles amprenta si asupra calendarului de concerte, zilele de weekend devenind brusc prea putine pentru cererile cluburilor din toata lumea.
Chiar daca meteorologii anunta primele ninsori, ritmurile dance fierbinti ale lui Tom si vocea puternica a Alexandrei au adus atmosfera unei petreceri cu ecouri de vara in toate cluburile in care cei doi au concertat.
Cel mai recent mini turneu i-a dus in Grecia si Cipru, unde au avut trei show-uri incendiare. Prezenta pasionalei Alexandra a energizat scena, fermecand multimea si transmitandu-i miscari fervente de dans.
Cei doi pregatesc o noua piesa, hit ce va incinge cu siguranta atmosfera din cluburile din tara si din afara ei, aducand mai aproape vara.
Pentru a asculta piesele dati click Tom Boxer ft Alexandra Black - Obsession
                                                      Tom Boxer ft Alexandra Black  - Crazy Girl 
                                                


Will.i.am 'Muzica imi alunga durerea'. Citeste un super interviu cu vocalistul Black Eyed Peas!

WILL.I.AM este vocalistul si compozitorul celor mai multe piese Black Eyed Peas, dar in ciuda faimei si respectului de care se bucura, Will ascunde un secret dureros.

Cantaretul in varsta de 35 de ani a dezvaluit intr-un interviu recent ca sufera de Tinitus - care se manifesta printr-un tiuit continuu in urechi. Will.i.am a spus ca singurul mod in care poate scapa de sunetul enervant este sa asculte si sa faca muzica in continuu.

Will.i.am - nascut William Adams - spune: "Nu mai stiu cum suna linistea. Muzica este singurul lucru care imi alunga durerea. Nu pot sta locului. Munca ma calmeaza. Nu pot sa nu fac zgomot, pentru ca imediat aud tiuitul in urechi. Nu stiu de cat timp am aceasta boala, dar s-a agravat in timp."

Will.i.am a vandut 28 de milioane de albume alaturi de Black Eyed Peas si multe alte milioane prin colaborari cu Cheryl Cole, Rihanna, Usher si o multime de alte super vedete.

Cantaretul a vorbit si despre zvonurile lansate de presa in urma cu un an legat de o posibila relatie a lui cu Cheryl Cole, pentru care a si produs primul single de pe albumul "3 Words". "Da, eu si Cheryl suntem indragostiti - de muzica. De aceea ne si intelegem atat de bine. Acele zvonuri au fost extrem de amuzante. Sunt norocos ca am putut lucra cu ea si cred ca am scos ce era mai bun din ea," a spus Will.

Pe langa statutul de super vedeta in muzica, Will.i.am  este foarte bun prieten si cu Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Rapperul a realizat videoclipul piesei "Yes We Can", care a sprijinit campania lui Obama, si, desi Barack Obama nu se mai bucura de aceeasi popularitate, Will.i.am crede ca acesta a facut o treaba buna pana acum.

Referitor la proiectele muzicale, cel mai recent proiect este un vis devenit realitate pentru Will.i.am, care va produce urmatorul album U2. El a spus, "Ma uit la U2 si ma gandesc, 'Oau, sper ca trupa noastra sa reziste atat de mult timp si sa faca muzica atat de buna.' Iar a fi in prezenta lui Bono si a celorlalti membrii ai trupei este o sursa de inspiratie in sine. Bono trebuie sa fie Presedintele Lumii, va spun!."

"Eu fac tot posibilul sa ajut lumea, dar Bono este la un cu totul alt nivel. E ca si cum eu as avea o masina super tare si el o nava spatiala."

Fanii U2 ar putea fi surprinsi de faptul ca omul care a compus My Humps si Boom Boom Pow lucreaza cu titanii rockului, dar Will.i.am nu este surprins deloc. Rapperul a declarat, "Exista un singur fel de muzica, adica muzica buna, indiferent de gen. Bono este unul dintre cei care vad lucrurile asa si nu exista rau sau bine."

"Am fost la Bono acasa pentru pranz si George Clooney si Cindy Crawford erau acolo. Am pus cateva din piesele la care am lucrat cu el si toti au fost dati pe spate," a mai declarat Will.i.am.

The Black Eyed Peas au lansat albumul The Beginning luna trecuta si se afla in prezent intr-un turneu de promovare al albumului.


Cum a ajuns 50 Cent sa colaboreze cu Michael Jackson?

Piesa "Monster", despre care Fiddy a zis ca este un Thriller al anului 2010, a scapat deja pe net, dar va fi lansata si alaturi de albumul complet al lui Michael Jackson lansat postum saptamana viitoare.

Desi pe album Michael a colaborat cu mai multi artisti, toata lumea a dat din umeri cand a venit vorba de piesa inregistrata alaturi de 50 Cent si toti s-au intrebat cum a ajuns Michael Jackson sa lucreze cu rapperul pentru piesa "Monster".

Producatorul piesei, Teddy Riley, a venit cu explicatia. Teddy a spus ca Michael a fost fascinat de povestea lui Fiddy, in special povestile despre incercarile esuate ale unor gangsteri de a-l omori.

Inainte de a muri, Michael Jackson a luat legatura cu oamenii lui Fiddy si i-a intrebat pe acestia daca pot inregistra impreuna. Dupa moartea lui, Teddy a ramas responsabil si l-a adus pe 50 Cent in studio pentru a canta pe piesa deja inregistrata de Michael.

Abia asteptam lansarea albumului saptamana viitoare pentru a auzi cum suna colaborarea dintre cei doi.

T.I. revine cu un nou videoclip pentru 'Pledge Alliance'

La doar cateva zile dupa ce a lansat videoclipul piesei "No Mercy", T.I. revine cu un nou videoclip, in care apare si Rick Ross, pentru piesa bonus "Pledge Alliance".

Desi titlul piesei v-ar putea face sa credeti ca povestea videoclipului ar fi una nobila, ei bine nu. T.I. si Rick Ross apar in videoclip fie stand fata in fata la o masa plina de bani, sau aratandu-si masinile luxoase.

"Pledge Allegiance" este una din piesele bonus de pe noul album al lui T.I., "No Mercy", care a fost lansat pe 7 Decembrie in statele unite. Pentru a sarbatori aceasta lansare, T.I. a scris si o scrisoare din inchisoare, in care spune "In sfarsit a iesit.. NO MERCY, cea mai cinstita si intima poveste a vietii mele de pana acum." 

Pentru a viziona videoclipul dati click aici