joi, 14 februarie 2013

“Army Of Two”, cel mai nou clip Olly Murs“Army Of Two”, cel mai nou clip Olly Murs

Olly Murs a lansat pe data de 18 noiembrie cel de-al treilea album al său, intitulat “Right Place Right Time”, de unde a extras ca prim single să fie “Troublemaker”, piesă cantată alături de Flo Rida.


The Weeknd, clip nou filmat în România

Cunoscut pe piaţă muzicală cu numele de The Weeknd, în bulentin Abel Tesaye, a scos un nou clip în acelaşi stil ca precedentele, cu multe imagini interzise minorilor. 


Nwanda a lansat clipul piesei “Prost nu înseamnă nebun”

Un nou videoclip Nwanda a avut premiera in aceasta seara pe Music Channel, piesa promovata fiind “Prost nu inseamna nebun” (feat. DOC).

CNA-ul britanic a hotărât: “Keira Knightley e prea sexy pentru copii”

Keira Knightley este mult prea sexy  în reclama pentru parfumul realizat de Chanel. După vizionarea spotului, agenţia care se ocupă cu monitorizarea televiziunilor în Marea Britanie a interzis difuzarea acestuia în timpul programelor dedicate copiilor.  

Rita Ora şi Snoop Dogg au fost atacaţi de crabi

Rita Ora a dezvăluit că ea şi Snoop Dogg au fost atacaţi de crabi în timp ce filmau un videoclip pe plajele din Thailanda.


Rihanna i-a schimbat viaţa lui Mikky Ekko

Rihanna poate fi asemănată cu regele Midas, ţinând cont că tot ce atinge se transformă în aur, metaforic vorbind.

Chris Brown şi Adele nu se certau, ci se complimentau

Adele şi Chris Brown au stat aproape unul de celălalt la premiile Grammy, însă o poză surprinsă de fotografi i-a imortalizat pe cei doi într-o ipostază ciudată, în care cântăreaţa din Anglia părea că ţipă la iubitul Rihannei. 


Andreea Bănică, cover după “Să mori din dragoste rănită”

Cu toate că Andreea Bănică are numeroase concerte de susţinut, artista nu ia pauză de la cântat nici când este în oraş cu prietenii.


miercuri, 13 februarie 2013

Ce reprezintă Blue Ivy Carter pentru Beyonce?

Beyonce se bucură de un an de prezenţa fiicei ei, Blue Ivy Carter, în viaţa sa, motiv pentru care cântăreaţa a descris-o pe această ca fiind “cea mai bună prietenă”. 


Pe viitorul său album, Robbie Williams va fi acompaniat de o orchestră

Robbie Williams intenţionează să înregistreze un nou album în care va fi acompaniat de o orchestră.  


“Started from the Bottom”, cel mai nou clip al lui Drake

Drake se pregăteşte de lansarea celui de-al treilea album din carieră, “Nothing Was the Same”, de unde a extras ca prim single “Started from the Bottom”.

marți, 12 februarie 2013

Beyonce, pictorial pentru Vogue America

O prezenţă frecventă pe copertele revistelor, Beyonce a fost protagonista unei şedinţe foto pentru revista Vogue din America.


Rihanna, goală şi nemachiată în clipul “Stay”

Dacă până acum Rihanna ne-a obişnuit cu videoclipuri pline de persoane, dansatori sau protagonişti ai poveştii, de data asta artista a recurs la un clip simplu, emoţional.  

Justin Timberlake şi Jay-Z, turneu împreună

Revenirea lui Justin Timberlake pe piaţa muzicală internaţională este una cu mare Tam Tam.

“În lumina reflectoarelor”, cea mai nouă piesă Puya

Puya a fost protagonistul multor colaborări în ultima perioadă, de la Delia, Alex Velea, Vunk, până la Iris.

Chris Brown a intrat cu maşina într-un zid !

Chris Brown a intrat cu maşina  într-un zid din Beverly Hills. Cântăreţul le-a explicat poliţiştilor că accidentul a fost cauzat de paparazzii care îl urmăreau. 


luni, 11 februarie 2013

Concursul de Remixuri de la Comercial Music Productions a luat sfarsit

Concursul de remixuri de la Comercial Music Production a luat sfrarsit, castigatorul find Seepryan.

Clip nou de la Snoop Lion, “Here Comes The King”

Snoop Lion a.k.a Snoop Dogg a lansat un nou videoclip, “Here Comes The King”, la doar o saptamana după ce a scos clipul “Lighters up“. 

Justin Timberlake a dezvăluit tracklist-ul noului său album

Justin Timberlake se pregăteşte de lansarea celui de-al treilea album din carieră, intitulat The 20/20 Experience.

S-a sinucis interpretul piesei “Eins, Zwei, Polizei”

Fabio Frittelli, solistul grupului Mo-Do, trupa care a creat în 1994 piesa “Eins, Zwei, Polizei”,  un hit ce a făcut furori la nivel internaţional, a fost descoperit decedat  în locuinţa sa din Udine, Italia.  

Justin Bieber a făcut din nou istorie în muzică

Chiar dacă are doar 18 ani, în curând 19, Justin Bieber a reuşit să cucerească multe topuri şi să stea pe locul întâi săptămâni la rând.  


Ce înseamnă “When I Was Your Man” pentru Bruno Mars?

Bruno Mars a lansat acum câteva zile cel mai nou clip al său pentru piesa “When I Was Your Man”, care reprezinta cel de-al treilea single extras de pe albumul “Unorthodox Jukebox”.

Jay-Z a “spart” peste 100.000 de lire la o petrecere

Mândru nevoie mare de performanța soției sale de la Super Bowl, rapperul Jay-Z a scos o sumă considerabilă din cont pentru o petrecere în cinstea jumătății lui.

Chris Brown: “O zi din viața mea este o zi în Iad”

Chris Brown a ajuns la capătul puterilor, nu mai are răbdarea necesară pentru a trece peste toate răutăţile care se spun despre el şi a trecut la atac.


Zvonuri: Rihanna a fost cuplată cu Justin Bieber?

Artista din Barbados a fost văzută de mai multe ori în compania canadianului Bieber, iar zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu au luat naştere. 


Madonna, mai bună decât Beyonce la Super Bowl

Prestaţia de la Super Bowl-ul din 2013 a cântăreţei Beyonce  a fost mult mai slabă din punct de vedere al audienţei decât cea a Madonnei de la evenimentul din 2012.

vineri, 1 februarie 2013

Rihanna, un nou look, rasă pe o parte şi cu extensii pe cealaltă

Cu o armată de stilişti în spate, Rihanna îşi schimbă look-ul de la o zi la alta, fanii ei nemaiştiind cum arată de fapt coafura ei naturală.


Smiley a “fugit” din ţară timp de o lună

Dacă pentru cele mai multe persoane, vacanţa de iarnă este în preajmă sărbătorilor de Crăciun, artiştii au un alt stil de viaţă.


“Hipnotizantă”, cel mai nou single Stefan Stan

Ziua îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care Stefan Stan s-a gândit să lanseze o piesă de dragoste care este perfectă pentru data de 14 februarie. 


Cum arătau unii dintre cei mai cunoscuţi rapperi în copilărie?

În prezent deţin primele locuri în topuri şi câştigă milioane de dolari prin muzica lor, însă în copilărie, erau nişte puşti simpli care se bucurau de lucrurile mărunte. 

Anii au trecut, iar rapperii şi-au schimbat înfăţişarea, trecând la accesorii din aur şi haine de blană, însă după cum puteţi vedea în imaginea de mai jos, trăsăturile feţei au rămas cam aceleaşi