duminică, 20 martie 2011

DJ Sava lanseaza "2.2 Story"

Daca anul trecut "I Like (The Trumpet)" s-a numarat printre hiturile absolute ale verii si timp de 13 saptamani a fost no.1 in topul difuzarilor (conform Media Forest), iar "Love You" s-a bucurat de un succes asemanator, anul acesta DJ Sava impreuna cu Cristina se pregatesc sa repete istoria si lanseaza "2.2 Story".



"Am vrut un single plin de viata, care sa transmita tot ceea ce inseamna o vara, marea si soarele. O asculti, te incarci cu energie si te distrezi cu gasca. 2.2 Story este o poveste de dragoste, o poveste de viata, in care ne putem regasi fiecare din noi. Aceasta piesa este o trecere de la un proiect la altul. Ea a aparut intr-o forma de inceput pe internet, fiind preluata dintr-un set facut de mine intr-unul din concertele noastre", povesteste DJ Sava

Fresh, plin de energie si cu o linie catchy, noul single DJ Sava pastreaza sound-ul cu care deja si-a obisnuit fanii, dar aduce si o surpriza - Cristina, vocea "2.2 Story".

"Cristina mi se pare cea mai potrivita alegere pentru 2.2 Story. Au existat extrem de multe variante, dar ok din toate punctele de vedere mi s-a parut doar ea. Intotdeauna trebuie sa existe o potrivire intre piesa si interpret, trebuie sa se "asorteze"?", spune DJ Sava.

Pentru a asculta piesa dati click aici