duminică, 20 martie 2011

Un nou single Puya: "Vestul Salbatic"

Puya a venit in studioul ProFM, marti seara, pentru a lansa si a vorbi in premiera la radio despre noul sau single, "Vestul salbatic", spunand sa isi va lansa noile piese pe rand, pentru ca vrea sa ofere cel mai recent album al sau "in leasing", informeaza postul de radio.



Artistul a vorbit cu DJ-ii Greeg si Onuc despre campania pe care o lanseaza impreuna cu aceasta piesa, destinata romanilor din afara tarii, pe care ii invita sa se filmeze interpretand melodia si sa participe astfel la realizarea videoclipului. Marius Onuc a spus ca vrea si el sa apara in videoclip impreuna cu Greeg si, daca singura conditie este sa plece din tara, atunci isi va lua colegul de la ProFM si vor pleca in Tara Oasului, conform ProFM.

"E adevarat ca piesa aceasta este gata de prin luna august, dar le lansam pe rand pentru ca vrem sa dam albumul in ... leasing", a glumit Puya.

Ascultatorii ProFM din toata tara care au fost pe receptie la ProFM au aflat ce alte pasiuni are Puya, care ar urmari oricand un film cu Denzel Washington sau pelicule inspirate din cazuri reale. Ultima data cand si-a cumparat un album, Puya l-a ales pe Jay-Z, cu muzica pe care a compus-o pentru filmul "American Gangster", si a declarat ca el prefera sound-ul unei piese originale in detrimentul celor piratate.

Pentru ascultatorii curiosi sa afle ce se mai intampla cu La Familia si cu Sisu, Puya a spus ca fostul sau coleg de trupa va lansa pe 27 martie albumul solo, dar lucreaza si impreuna la o noua piesa pentru La Familia.
Pana atunci, fanii lui pot asculta in continuare la ProFM "Vestul salbatic", cel mai recent single din seria "Romanisme", iar romanii din afara tarii vor afla chiar de la artist mai multe informatii despre campanie, pentru ca el va fi invitatul Danei Rogoz la emisiunea "De Suflet".

DJ Sava lanseaza "2.2 Story"

Daca anul trecut "I Like (The Trumpet)" s-a numarat printre hiturile absolute ale verii si timp de 13 saptamani a fost no.1 in topul difuzarilor (conform Media Forest), iar "Love You" s-a bucurat de un succes asemanator, anul acesta DJ Sava impreuna cu Cristina se pregatesc sa repete istoria si lanseaza "2.2 Story".



"Am vrut un single plin de viata, care sa transmita tot ceea ce inseamna o vara, marea si soarele. O asculti, te incarci cu energie si te distrezi cu gasca. 2.2 Story este o poveste de dragoste, o poveste de viata, in care ne putem regasi fiecare din noi. Aceasta piesa este o trecere de la un proiect la altul. Ea a aparut intr-o forma de inceput pe internet, fiind preluata dintr-un set facut de mine intr-unul din concertele noastre", povesteste DJ Sava

Fresh, plin de energie si cu o linie catchy, noul single DJ Sava pastreaza sound-ul cu care deja si-a obisnuit fanii, dar aduce si o surpriza - Cristina, vocea "2.2 Story".

"Cristina mi se pare cea mai potrivita alegere pentru 2.2 Story. Au existat extrem de multe variante, dar ok din toate punctele de vedere mi s-a parut doar ea. Intotdeauna trebuie sa existe o potrivire intre piesa si interpret, trebuie sa se "asorteze"?", spune DJ Sava.

Pentru a asculta piesa dati click aici 

Lil Smiley Feat. MarviN - Love [Official Video]