luni, 23 iulie 2012

Cristian-Daniel feat. Aminda - SuperSonic Race [NEW SINGLE]

Astazi va prezentam o piesa interesanta de la Cristian-Daniel, care-a colaborat cu Aminda, fosta concurenta de la Vocea Romaniei, pentru piesa "SuperSonic Race".


Piesa "SuperSonic Race" este prodosa de All in 1, iar Cristian Daniel spune despre ea: "viteza,energie,evolutie"
este un sound Fresh importat special pentru cei cu chef de viata.

Cristian face parte din echipa Commercial Music Production, iar Aminda este solista cover-bandului Hazard si una dintre participantele din primul sezon Vocea Romaniei.
 Se pare ca incet, incet cam toti fostii participanti de la Vocea Romaniei lanseaza piese, atat proprii cat si in colaboare cu alti artisti.Acum doua saptamani Anthony Icuagu a lansat primul sau videoclip - "I'll be there", iar in urma cu o luna, colegul Amindei din echipa Loredanei, Iulian Canaf a lansat piesa "I loved a woman".

Liviu Hodor: „Liberty Parade este cea mai tare petrecere din România!” !


Liviu Hodor – unul dintre cei mai în vogă Dji din România şi realizatorul emisiunii Request 629 de la Radio 21 de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00 – face parte din line-up-ul Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, organizat de Radio 21 pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn.
Pentru Liviu Hodor, spiritul Liberty Parade înseamnă “Cea mai tare petrecere din România! Avem soare, mare, plajă, cea mai bună muzică, cei mai buni dji şi evident cea mai veselă şi numeroasă gaşcă ever!”, iar show-ul se vede de pe scenă: “70.000 de oameni care dansează cu mâinile în aer şi se distrează pe muzică pe care tu o pui. Mi se face pielea de găină de pe acum”.
În ceea ce priveşte piesa pe care ar pune-o la eveniment şi care ar arunca oricând mulţimea în aer, Liviu Hodor spune că aceasta este Avicii – Levels.
DJ-ul se va afla pe Liberty Parade Arena, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente la eveniment.
De-abia aştept data de 28 iulie. Liberty Parade va fi HUGE! Le-am pregătit celor prezenţi o surpriză! ”, spune Liviu Hodor.
Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din România şi are loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Djii Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu,Christian Green, Cristi Stanciu, DJ Allen şi DJ Kruger, promit ore întregi de distracţie şi muzică bună. Eveniment organizat de Radio 21 şi Music Channel cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia. Refreshed by Pepsi !

Bruno Mars merge pe mâna compozitorului lui Adele !


Bruno Mars va colabora cu celebrul compozitor al piesei  “Rolling In The Deep” a artistei Adele.  Single-ul l-a avut în spate pe Paul Epworth, cel care a făcut ca piesa să ajungă pe primele topuri în întreaga lume.
După frenezia pe care a creat-o single-ul Adelei, “Rolling In The Deep”, Bruno Mars a decis că este momentul să lucreze cu cel ce se face  “vinovat” de acest succes, Paul Epworth. Astfel, cei doi au creat o piesă asemănătoare cu “Sinnerman” a regretatei Nina Simone ce va face publicul să vibreze.


Producătorul lui Bruno Mars, Benny Blanco a spus “Este Bruno. El chiar ştie să cânte şi după ce veţi auzi piesa veţi spune “La naiba, ştie cum să te facă să vibrezi”!”.